אה.

shellyland

New member
אה.

אחרי שאוכלים ב"פיתויים" ומקבלים את החשבון, רואים שכתוב עליו: הדרך הטובה ביותר להמנע מפיתויים היא להתמסר אליהם. שנאמר: אה.

shellyland

New member
ושכחתי לספר לכם

שאמא שלי הסבירה לחברה שלה איך להגיע לאנשהו, ורצתה להגיד לה שאם היא תאבד את הדרך שתתקשר אליה, אבל סבלה מאיתגור לשוני זמני אז יצא לה "אם תתאבדי - תתקשרי אלי". זה גם מזכיר לי את הרכזת שלי לשעבר, שאמרה לי על מישהי שהיא מתאבדת בממוצע אחת לחודש.

hayimamar

New member
רעיון ישן מימי פרנסואה רבלה

מגדולי הסופרים בימי הביניים. אחד מגיבוריו ממליץ לנזיר דרך לריסון התאווה המינית: לדפוק חמש עד עשר פעמים ביום. (רואים שהוא צרפתי).

מוגג

New member
ועוד אה.../images/Emo58.gif

כך הזהירו באחד מאתרי החדשות: אם אתם מקבלים מייל שכותרתו "רוצים לדעת ממה מת עראפת?" אל תפתחו אותו. זה וירוס. טוב, לא בדיוק, אבל הבנתם.

קא זו או

New member
נכון, ברור והגיוני

שהרי הדרך היחידה להפסיק לאכול שוקולד זה לאכול ממנו ללא הפסקה במשך זמן נתון, ואז כבר לא תאכלי יותר שוקולד, כך אומרים לפחות. בעניני סקס זה קצת אחרת, כידוע אפילו לחז"לנו שדיברו על האיבר המופלא של האדם: משביעו רעב מרעיבו שבע [ואם ציטטתי לא נכון- מראש מתנצל].

גנגי

New member
סליחה, אתם עושים לי מיגרנה.

צודק הצורפתי, שוקולד שווה רק אם הוא עשוי מקקאו ורק טיפונת מרכיבים שיחברו את הקקאו לעיסה אחת. אבל בביתו של התלוי לא מדברים על החבל, אם לא אכפת לכם.

למעלה