אובדי עצות...

shanyg10

New member
אובדי עצות... ../images/Emo201.gif

היי, החבר שלי ואני (איננו נשואים עדיין), מעוניינים להגיש בקשת הגירה לקנדה. כיוון שקראנו כי התהליך אורך זמן רב, רצינו להגיש את הבקשה בזמן הקרוב. הבעיה היא שרצינו להגיש את הבקשה על שמי, אך הניקוד שקיבלתי במבחן שבאתר השגרירות הקנדית אינו מספיק. אני יודעת כי בעוד כשנתיים אעמוד בקריטריונים, והניקוד שלי יהיה גבוה, וזאת כיוון ש: אני לומדת לתואר ראשון בהנדסה, שנה שלישית (מתוך 4) וכן אחי מתחתן לקראת סוף השנה עם בחורה בעלת אזרחות קנדית (והם מתכננים לגור בקנדה). בנוסף, בן הזוג שלי גם הוא בעל תואר בהנדסה, ויתכן כי נתחתן לפני המעבר. שאלתי היא כיצד הייתם מייעצים לי להגיש את הבקשה? האם ניתן לפרט את הנתונים לעיל, על מנת להוציא ניקוד גבוה יותר, וזאת כיוון שהתיק מטופל לאחר שנה ממילא? האם ניתן לעשות זאת? היינו רוצים מאוד להתחיל בהליכים מיידית, כדי שבסיום התואר שלי נוכל לעבור. תודה רבה, שני

למה לא להגיש על שם החבר?

אין לו מספיק ניקוד יחד איתך?? אם אתם גרים יחד, ויש לכם חוזה שכירות משותף, או חשבון חשמל על שם שניכם, או חשבון בנק משותף, אתם יכולים להגיש עכשיו בקשה משותפת. אי אפשר להגיש לפני שיש 67 נקודות, ואם אין לך עדיין BA את לא יכולה להגיש כרגע כמגישה ראשית. תמתיני כמה חודשים ייתכן ממילא שמקצועות ההנדסה יאפשרו הגירה מהירה, ואז המצב יהיה יותר ברור. בכל מקרה, אם הוא יודע אנגלית, יש לו תואר, וניסיון בעבודה, עדיף להגיש מייד כשהוא מגיש ראשי ואת כבת זוג. אתם יכולים לחתום על הסכם זוגיות אצל כל עורך דין, ולהוכיח את הזוגיות ולתמוך בה על ידי תמונות מטיולים ושאר מרכיבים שכבר ציינתי קודם.

shanyg10

New member
קודם כל - תודה רבה!

הוא לא רוצה להגיש את הבקשה כמגיש ראשי מפני שלמקום העבודה שלו יש סניפים בקנדה (ו- relocation דרך מקום העבודה לא עומד על הפרק). הוא מפחד שאם הוא יפתח תיק כעת, וישלחו אותו לנסיעת עבודה בקנדה, יתשאלו אותו שם לגבי מטרת ביקורו. כלומר, הוא לא רוצה שתיווצר אי נעימות כלפי מקום העבודה שלו או קולגות שלו, אם יוודע להם שלמעשה הוא מתכנן לעבור לקנדה. האם אכן יש סיכוי שהוא יתוחקר במעמד נסיעת עבודה לחו"ל ע"י השלטונות הקנדיים בגלל תיק ההגירה שיפתח, למרות שבא לנסיעה עסקית?

amirshuval

New member
זו לא צריכה להיות בעיה

אם החברה בארץ יזמה את נסיעתו לקנדה זה לא יגרום לסירוב כניסה לקנדה.נסיעה פרטית עם לוחות זמנים לא ברורים למטרה לא מוגדרת היא סיפור אחר.

למעלה