אובדן חיים

sagol22

New member
אובדן חיים

לפני כארבע שנים עברתי תאונת עבודה קשה אושפזתי ועברתי שיקום ממושך היום אני עדיין בטיפולים רפואיים וסובל כרוני אחוזי נכות אינם משקפים את מצבי הגופני והנפשי, ונימצא בהליך משפטי מתמשך ומיוצג על ידי עו"ד. מצב זה של אי ודעות ומצב כלכלי אליו הגענו שוחק אותי ואת משפחתי היקרה לי ברצוני לציין כי כאדם בריא פעיל ונימרץ עד לאותו יום גורלי לא החסרתי לרעיתי ולילדי מאום. במשך כל שנות עבודתי מגיל צעיר לא החסרתי יום עבודה אחד ולי אישית לא היה תיק רפואי בקופת חולים בו אני ובני ביתי מבוטחים . ראיתי את המוות כל שרציתי הוא לחזור לחיים ולמשפחתי האהובה יום אני חש נטל לקרובים אלי מצב זה לא הכרתי בכל שנות חיי, קשה לי לחיות בתחושה של חוסר אונים. כל נסיונותי בתקופה האחרונה למצוא עבודה ולהשתכר ולו מחצית ממשכורתי האחרונה הדלת נסגרת בנימוס בפני,נאמר לי כי לאדם בריא קשה היום. נכון,הכל בטיפול מול הבירוקרטיה והביטוח אך חש אני כי נפשי אינה מסוגלת להמשיך ולהתמודד ואין כל יחס לבן- אנוש במצוקה.כאזרח שלמתי כל חיי ממשכורתי כנידרש והיום אני מיוצג על ידי עורך דין הנלחם על זכויותי ולמרות הכל מבקש ממני סבלנות אני מתקשה בראותי כיצד טחנות הצדק פועלות לאט. מבקש עצה אחרונה מכם.

לא להתייאש!!!!

נכון, עצה קשה לי אליך. שכח את התיק, והשאר את המלחמות נגד חברת הביטוח לעורך הדין שלך. נסה ככל יכולתך להשתקם, זכור שהמצב במשק לא בשיאו, ולכן זה לא אישי נגדך. תתרכז ברגעים המאושרים שיש לך עם משפחתך. יהיה טוב

למעלה