אובדן כושר עבודה עבור עורכת דין ענבר

avi2942

New member

עברתי תאונת עבודה אשר אושרה ע"י ביטוח לאומי בתאריך 06/07 לאחר מכן לא עבדתי 3 חודשים חזרתי לעבודה בהמלצת רופא תעסוקה לישיבה בלבד חזרתי בתאריך 31/07 לחר חמישה חודשים היתה לי פריצת דיסק והופנתי לרופא תעסוקה שאמר שאני פסול מלעבוד במקצועי שהוא עובד יצור והוא הפנה אותי לשיקופם במל"ל כלומר מתאריך 1.6/08 ועד היום אני לא עובד בדגלל הבעיה שיש לי פניתי לחברת ביטוח כי יש לי שם ביטוח אובדן כושר עבודה והם לא רוצים לשלם לי השאלה מופנית אליך עורך דין ענבר מה אפשר לעשות?

שלום רב, מה שלא רשמת, מהי סיבת הדחייה של התביעה ע"י חברת הביטוח? אם חברת הביטוח דוחה תביעה עליה לנמק את כל הנימוקים במכתב הדחייה. בברכה,

חסרים פרטים בשאלתך

1. מה היה המקצוע שלך ערב אובדן הכושר? 2. מה המקצוע לפיו הינך מבוטח בפוליסה (ראה הצעת הביטוח)? 3. איזה סוג פוליסה זו? (האם פוליסה בעלת הגדרת עיסוק מקצועי (באפשרותך לסרוק ולשלוח אליי ואסביר לך). 4. האם נימוק הדחייה של חברת הביטוח הוא באשר ליכולתך לעבוד בלבד או שמא ישנם נימוקים נוספים? 5. נראה, כי יהיה עלייך להגיש תביעה לבית המשפט לשם קבלת תגמולי הביטוח להם הינך זכאי. לשם כך יש צורך בהוצאת חוות דעת רפואית תעסוקתית. 6. רצוי להיוועץ עם עורך דין הבקיא בתחום. רפואה שלמה, רפאל

למעלה