אובדן כושר עבודה

sharon994

New member
אובדן כושר עבודה

שלום לכולכם רציתי לדעת האם פוליסה פרטית של אובדן כושר עבודה מוכרת המחלה כנכות ועפי זה מגיעה לי תגמולים האם צפויה לי מלחמה קשה? כמה עולה חוות דעת דעת מומחה פרטי? האם יש קשר לתאונת דרכים שעברתי צליפת שוט קשה? האם ביטוח לאומי עושה בעיות בהכרת המחלה? או שחושב בגלל שאין תוצאות בדיקה ממשים כמו מחלות אחרות עם ממצאים נראים האם המלל מזלזל בחולים של הפיברו האם ניתן להוציא על הפיברו נכות של 100% האם קימים אנשים שקבלו נכות כזאת? תודה ומחכה לתשובות

ששרון

New member
הי שרון והי נאוה

לידעתכן, קיימת עמותת אס"ף (נאוה, את בטח מכירה, וכדאי להפנות אליה אנשים כאן שישאלו שאלות מסוג זה.) לעמותה יש אתר אנטרנט, וגם קו טלפון בו ניתן לקבל מענה על שאלות: 056375255 אני יודעת שחברי העמותה קבלו עתה בדואר חוברת בט"ל, המנחה איך ניתן לנסות לקבל קצבת נכות. החוברת מצויינת ואני מאוד ממליצה להרשם לעמותה ולקבל אותה. העמותה גם פועלת בימים אלו על מנת לנסות להכניס סעיפי ליקוי ונכות לפיברו/סי אף אס, אני מקווה שהנושא הזה יקרום עור וגידים בעתיד. לגבי תביעות, לעמותה יש שמות של עו"ד שפעילים ובקיאים במחלות, ויכולים תמורת תשלום כמובן לעזור. ניתן לקבל פרטים עליהם בעמותה. ודבר אחרון-אני מכירה הרב החולים שקבלו קצבת נכות, ורבים אחרים שלא. אני יודעת שכיוים מערימים קשיים בשל הקיצוצים, אבל החולים שהם באמת קשים ומתקשים לעבוד, לרוב מקבלים קצבה. יש כאלו שמצבם לא קשה, והם באמת לא הצליחו. שיהיה בהצלחה
שרון

ששרון

New member
ושרון, עוד תשובה... שאלת לגבי

צליפת שוט- אז כן, מחקרים מצאו שבהחלט יש קשר בין זה לבין התפתחות פיברו. גם אצלי צליפת שוט עוררה זאת ביתר שאת. פרופ' בוסקילה חקר את הנושא בהרחבה, והוא מצא שיש איזה קשר פיזי...בין איזה חומר שמופרש מעמוד השדרה , וכו.. באמת לא זוכרת. אגב, פרופ' בוסקילה מקבל חולי פיברו, ויש פרטים שלו בעמותה, אם תרצי... בהצלחה, תרגישי טוב שרון

talish2

New member
הי! גם לי הפיברו' התחילה אחרי צליפת

שוט, והחמירה עוד יותר בעקבות עוד תאונה (עם צליפת שוט)... יש לך מושג איפה אפשר להשיג את המחקרים שדיברת עליהם (לגבי הקשר בין צליפת שוט ופיברו)? או אם הקשר ביניהם הוכר ע"י בית משפט / ביטוח לאומי? תודה טלי

ששרון

New member
הי טלי ../images/Emo13.gif

אצלי זה לא התחיל עם זה, אבל אחרי כמה שנים עם פיברו ברמה בינונית שאפשרה תפקוד (עבודה, לימודים וכו...), עברתי צליפת שוט שמאוד החמירה את הפיברו, לדברי הרופא המטפל שלי פרופ' דן כספי (לא הבנתי למה היא החריפה מאז, והוא הסביר לי על כך בע"פ). אין לי את המחקרים , אבל אני יודעת שזה דברים שקשורים לבוסקילה, אולי יש פורומים של ראומטלוגים שניתן לשאול שם? בנוסף, יש פורום של עמותת אס"ף בוואי נט, אולי סיון שמאיישת אותו יודעת... על הנושא הזה קראתי בקצרה במאמר שפורסם על המחלות בעתון לאישה ובו בוסקילה רואיין, וכן שמעתי מחברה שהוא מטפל בה שאצלה החלה הפברו אחרי צליפת שוט. שרון

ששרון

New member
ואין לי מושג לגבי בט"ל, אולי שווה

לך להגיע לבוסקילה,אני יודעת שהוא מקבל בב"ש וכן בחולון באופן פרטי. תבדקי מולו אם הוא נותן חוו"ד כזו לבית משפט... יש את המספרים של כל הרופאים בפורום של וואי נט אצל סיון, היא יכולה לפקסס לך אותם או להעביר במיל, כרגע דומנ שמהמחשב שלה בתיקון, אבל תנסי עוד כמה ימים שם שרון

למעלה