אובדן סקי פס

moshe1959

New member
אובדן סקי פס

יאיר שלום למיטב ידיעתי גם בצרפת אם איבדת את הסקי פס הבעיה היא שלך ואף אחד לא נותן לך חילופי . מוישה

ש.פ.ד

New member
בכמה אתרים בודדים

(נדמה לי ש- Avoriaz הוא דוגמא) יש כרטיסים "חכמים" שכוללים משדר קטן לתקשר עם השערים למעליות. הכרטיסים הללו מופקים בצורה מבוקרת, לכן - במקרה של אבדן, אפשר לשלם סכום כסף (קטן יחסית) ותמורתו האתר מבטל את הכרטיס הקודם ומנפיק כרטיס חדש. בכל מקרה - התופעה לא נפוצה.

liran87s

New member
לפי מה שהבנתי לא מחזירים סקי-פסס

זה ממש יפה מצד אתר החרמון ואתה צריך לשבח אותם על זה ולא לכעוס.

drz400e

New member
יותר מזה- לסוואטש יש את זה בשעון

סוואטש הוציאו לפני כמה שנים ,ועדיין מוציאים שעון עם סקי פאס אלקטרוני מובנה בתוכו.הנה הוא באתר שלהם

yaircarel

New member
מה שכעסתי עליו הי היחס

אם היו אומרים לי בנימוס וצורה מכובדת שלצערם המדיניות היא לא לאפשר החזר הסקי פאס אז הייתי נעצב אך משלים עם הגזרה. מקרה זה רק בא להראות את הצורך בשיפור בין לקוח ומספק השרות של החברה אשר מפעילה את אתר החרמון ומקווה לעשות ממנו רווחים. הדבר המפתיע ביותר כאשר אתה גולש באירופה הוא שאין אתה מרגיש את הארגון אשר עומד מאחורי ההפעלה המוצלחת של אתר הסקי. לסיכום כל אשר אני דורש הוא שיפור המקצוענות התפעולית של אתר החרמון וביניהם שיפור המוטיבציה של אנשי האתר ליחס מקצועי ומכובד אל הלקוחות אשר משלמים את משכורותיהם. נמאס להגיד שיהיה בסדר זה כבר לא בסדר. אגב למרות ההבטחה אשר מתפרסמת באנטר של החרמון לא קיבלתי שום תשובה על פנייתי. עוד פשלה?

למעלה