אובדן

אובדן

ידיד טוב שלי איננו, נפטר מסיבה לא ברורה בדרך חזרה מחגיגת יום ההולדת שלו. בן 25 היה במותו, הותיר אחריו הורים, 2 אחיות, קרובי משפחה וחברים רבים מאוד שכואבים המון. לפני מספר ימים אחותו התחתנה, אני זוכרת את ההתרגשות שלו שהתחילה מהאירוסים ולא הפסיקה עד הרגע האחרון, הוא לא הפסיק לדבר על זה וכל כך התרגש. כשהודיעו לי שהוא נפטר אחרי שנחנקתי מהדמעות ניסיתי לחשוב אם היא התחתנה כבר או לא ואם הוא הספיק להיות בחתונה.

../images/Emo7.gif

משתתפת בצערך. זה באמת דבר נורא... אנחנו לא יכולות לדעת אם הוא הספיק להיות בחתונה אבל אם כן צריך לשמוח שהוא הספיק להיות בדבר שכ"כ ריגש אותו ושימח אותו. אני לא יכולה להגיד כלום מעבר לזה כי אני לא הכרתי אותו אבל אני כן יכולה לתת לך חיבוק ענקי ולהגיד לך שאני מאוד אוהבת אותך! (מקווה שזה יעזור.)

../images/Emo16.gif לזכרו

עדיין בהלם מזה, עדיין לא מצליחה לקלוט והמחשבות לא מפסיקות לרוץ... איך ברגע אחד הכל משתנה...

h e n y

New member
אויש...../images/Emo7.gif

גם אני איבדתי ידיד יקר לפני שנה... אני מבינה איך את מרגישה... ואם את צריכה לדבר על זה אני פה
הלוואי ולא תדעי עוד צער..

תודה לכולם על התגובות

קשה קשה, אבל ממשיכים לחיות ותומכים אחד בשני. הלכתי עם שתי חברות לשבעה, הם משפחה כל כך מקסימה, חבל להכיר אותם דווקא בנסיבות האלו.

למעלה