אובדת עיצות וזקוקה לעזרה

SagisS

New member
אובדת עיצות וזקוקה לעזרה

שלום, קפצתי אליכם מפורום שכן. אחרי עיון מהיר בפורום והתרשמות מאד חיובית מהעבודות המדהימות שראיתי כאן אני חושבת ששווה לנסות ולשאול אתכם. אני מעצבת גרפית ולא מומחית גדולה בצילום. התמזל מזלי ואני נשלחת מטעם העבודה לניו יורק (לעשרה ימים). החלטתי לנצל את ההזדמנות ולרכוש סוף סוף מצלמה דיגיטלית שתשמש אותי לעבודה אבל גם לשימוש פרטי (ושתיסע איתי לטיולים שלי - הטיול הקרוב הוא לאוגנדה). התחלתי לקרוא חומר בנושא אבל כאשר ניסיתי לחפש מצלמות כמעט טבעתי בים האדיר של ההיצע! ולכן אני פונה אליכם - אולי תוכלו אתם להמליץ לי לגבי איזו מצלמה שווה לי לרכוש בניו יורק? התקציב שלי - 300$ הצרכים שלי - קלה לשימוש (חשוב מאד!), קטנה וקלה לנשיאה, שיהיה לי קל להסתדר איתה גם בתנאים "לא מערביים" (כמו אוגנדה למשל) - היכולות הטכניות שלי מתמצות בזום וקליק לצערי. צרכים מקצועים - רזולוציה טובה, זום אופטי (לפחות 4) לא זקוקה להקלטת וידאו ולא מעוניינת להתעסק בכל מיני תת-אופציות מתוחכמות. אני צריכה את האפשרות לצלם באיכות טובה עד סבירה וזהו. את השאר אני יכולה לעשות בפוטושופ.
תודה מראש על עזרתכם.

קומפקטית איכותית ואוטומטית

יש לפנסוניק דגם חדש,משהו כמו xxx-33 - רזולוציה של 3 מגהפיקסל וידשת ליקה - לאיכות אופטית אופטימלית. היא קונה,קומפקטית,קלה,וחסכונית. יש מיגוון תוכניות אוטומטיות - לכל נושא כמעט.

DOR LTD

New member
לגבי הפנסוניק+ שאלה על פלאש../images/Emo179.gif

פלאש חלש ביותר מגיע בזוית רחבה ל2.4 מ' ובזום ל1.4 מ' שאלה: למה ב-TELEPHOTO הפלאש מגיע לטווח פחות ארוך מאשר ב-WIDEANGLE???

בכל הקומפקטיות והעדשות הפשוטות

קשור למבנה העדשה. עדשות בעלות מפתח צמצם קבוע הן איכותיות יותר ויקרות יותר.

DOR LTD

New member
אז יכול להיות שהפלאש בעצם יורה באות

באותה עוצמה לאותו מרחק אבל בטלה פשוט הצמצם לא קולט את כולו?

ltmh

New member
אם ככה

עד 300$ אולי תוכלי לקבל את הפוג'י 3800 היא לא נכנסת לכיס אבל הזום שלה די טוב (X6) והיא באיכות לא רעה כאשר יש תנאי תאורה נאותים (לא משהו בבית ...) יש מצלמות ממש נחמדות שנכנסות לכיס אבל הם לא זולות ... (בד"כ ללא זום של X4)

komandatore

New member
לדעתי אולימפוס מיו (סטיילוס)

היא הקומפקטית הדיגיטלית העמידה לתנאי הסביבה-כמו אבק וגשם. יש את ה 300 וה 400

mn2

New member
תקני פוג'י דגם 203

זו מצלמה איכותית, עם ביצועים טובים. היא קטנה וקומפקטית וממש לא מסובכת לתיפעול.

ron8

New member
מצרה לצרה ../images/Emo13.gif

שימי לב ... נבהלת מההיצע באת לכאן לבקש המלצה תקבלי גם כאן - 15 דגמים ועל כל אחד יהיו ממליצים ב 300 דולר - מצלמה אוטומט תוכלי לקנות כמעט כל אחת המלצתי - אם טבעת במידע קומי ודלגי אל החנות הקרובה שאלי המוכר שמעי מה ממליץ לבסוף תרכשי מצלמה שתפציץ תמונות אוטומטיות באיכות די סבירה שתוכלי לתפעל בקלות מדהימה
בהצלחה

המלצה...

ראשית בניו יורק לכי לחנות B&H Photo בכתובת: 420 Ninth Avenue Between 33rd & 34th street זוהי החנות הגדולה בארה"ב ואולי בעולם שיש בה מבחר ענק של כל מה שעולה בדעתך בתחום הצילום. חנות אמינה במחירים נוחים שאפילו הביקור בה הוא חוויה. אגב, יש שם גם הרבה מוצרים בתחום הגרפיקה הממוחשבת. לגבי מצלמה, לא תמצאי מצלמה דיגיטלית איכותית במיוחד בתחום מחיר של $300 שכולל זום אופטי 4X. הייתי ממליץ לך על פוג'י Finepix 303, בעלת 3.2 מיליון פיקלסים וזום אופטי 3X. המחיר שלה כעת במבצע $230 בתוספת כרטיס זכרון נוסף של 128MB במחיר של $60 ועל הכל תוסיפי 8.25% מס מקומי. בסה"כ כ - $314. מומלץ גם, במקרה שתרכשי את המצלמה הזאת, לרכוש סט של 4 סוללות נטענות + מטען(שמתאים לחשמל ישראלי 220V). תוספת של עוד כ $20. בהצלחה!!

SagisS

New member
תודה רבה!

נתתם לי יופי של עצות! ומאד עזרתם לי ! תודה רבה לכולכם וכאשר אחזור מניו יורק עם המצלמה החדשה שלי אני מבטיחה לדווח!

למעלה