אובדת עצות..=||
סליחה מראש על האורך..פשו טלא ידעתי כבר לאן לפנות,ואני לא בטוחה שזהו אכן המקום הנכון אבל בכל מקרה אני מאוד אשמח לעצתכם :] אז long story short ... במהלך שירותי הצבאי נפצעתי בכף רגל ועקב טיפול לקוי של רופא היחידה שלי המצב של הרגל שלי המשיך להדרדר מיום ליום כך שלבסוף נזקקתי לניתוח .. ב30.1.07עברתי ניתוח אוסטאוטומיה של קלקנאוס בכף רגל שמאל וכן חיבור לפידוס משמאל+הארכת גיד אכילס (ונוסף על כך גם קרעתי את ההמסטרינג כחודשיים לפני הניתוח ) ב28.3 הורידו לי את הגבס ולאחר כשבוע וחצי התחלתי טיפול פיזיותרפיה בחר"פ בצריפין . לפני שבועיים הצבא החליט לשחרר אותי על 24 ככה שאת הטיפולים בחר"פ הם הכריחו אותי להפסיק..היות שתבעתי את משרד הביטחון להכרה רפואית הייתי אמורה (לפי מה שהם אמרו לי ) להתחיל מיד עם עזיבתי את החר"פ , טיפולים דרך משרד הביטחון.. א-ב-ל בגלל בירוקרטיה צבאית מעצבנת אני כבר שבועיים בלי שום טיפול פיזיותרפיה!!!! המצב של הרגל שלי הדרדר מאוד וגם ככה בבדיקה אצל המנתח שנערכה לפני כחודש נאמר לי שאם לא אתמיד ואשקיע בפיזיותרפיה אצטרך לעשות ניתוח נוסף! השאלה שלי היא ..לאן אני פונה עכשיו?מה אני עושה? אני מתקשרת כ-ל -י-ו-ם למשרד הביטחון ושואלת אותם מה קורה וכל פעם הם מבקשים ממני לשלוח להם פקס אחר וכל פעם הם מטרטרים אותי מחדש אבל לא קורה כלום!אני לא יודעת מה לעשות.. לצערי, אין לי את הכסף לממן טיפולים באופן פרטי. והמשקית נפגעים אמרה לי שטיפולים דרך קופת חולים אני גם לא יכולה לעשות בגלל התביעה שלי למשרד הביטחון ..! אז אני נורא מבולבלת עכשיו ולא יודעת מה אמור לקרות..אף אחד לא נותן לי תשובות.. כל פעם מעבירים אותי למישהו אחר שאמור לעזור לי אבל בפועל לא קורה כלום..אני אמורה לשבת ככה בבית ולתת למצב של הרגל להמשיך להדרדר!?!? נכון לעכשיו , כבר כמעט חצי שנה אחרי הניתוח ואני עדיין עם קביים ..לא מסוגלת ללכת בלעדיהם ונוסף לכך שריר התאומים של רגל שמאל שלי עדיין מאוד מאוד מדולדל .. אני מפחדת שאני אצלע לתמיד .