אובדת עצות.

אובדת עצות.

החדר שלי ממש מבולגן, ואין לי כוח לסדר. הוא מבולגן ברמה שזה מפריע לאורך החיים שלי. אני לא יודעת מאיפה להתחיל לסדר, ואין לי כוח נפשי לסדר. עזבו פיזי. אין לי כוח להרים את עצמי, לאסוף את עצמי ולסדר. אותו דבר לגבי הלימודים. החסרתי הרבה מהשנה כי הייתי חולה [ למרות שלא למדנו הרבה].. אבל יש לי המון להשלים,ואם השביתה תיגמר בימים הקרובים, אני אחזור עם פערים שאני לא אוכל להדביק אותם. המורים ימשיכו ללמד בקצב, ואני אשאר מאחור. וזה חשוב. כי יש לי בגרויות חורף על החומר הזה. איך אני אאסוף את עצמי ואשב ללמוד? איך אני ארים את עצמי? אני לא יודעת מאיפה להתחיל מרוב חומר, בכ''כ הרבה מקצועות. אם אני לא אקח את עצמי ביידים, ומהר, באמת שאני אבודה. מה לעשות? אני אובדת עצות. אתם חושבים שאם החדר יהיה מסודר זה יתן לי מוטיבציה ללמוד? אתם חושבים שזה בזבוז זמן לסדר את החדר? בבקשה תעזרו לי, כי אני זקוקה לזה.

אגנסקעXD

New member
../images/Emo194.gif

אני סידרתי את החדר שלי היום והכול.. אני בלגניסטית לא קטנה. אם את לא מתביישת שחברות שלך באות או אורחים ניכנסים לחדר ורואים את החדר מבולגן אז אל תסדרי. זה פאדיחה כשרואים את החדר מבולגן. הכי טוב תתחילי מהריצפה . תרימי הכול כדי שיהיה לך איפה לעבור. ואז ככה לכול מיני פינות שיש לך בחדר. על השולחן מיטה ארון וכו'.. ובקשר ללימודים. יש הרבה שלומדים בשביתה פשוט תארגנו קבוצת למידה לשעתיים כול יום. ותשלימי הכול. ודרך אחרת . ללכת למורה פרטי\ת. אולי העצות שלי גרועות אבלן הן עוזרות לי מאוד.!

למעלה