אובד עצות, רוצה להתחיל תהליך לביצוע ניתוח

nirhend

New member
אובד עצות, רוצה להתחיל תהליך לביצוע ניתוח

שלום רב,
אספר כאן בקצרה אודותי.
אני בן 29, בכל ימי חיי הייתי שמן, הגובה שלי ה1.53, משקל השיא שלי לפני 4 שנים היה 93ק"ג.
מאז עשיתי מספר רב של דיאטות ובמהלך השנים אני כמו אקורדיון, ירדתי עד 62 ק"ג, עליתי ל85 ק"ג, שוב ל65 ק"ג ועכשיו אני 74 ק"ג. (BMI 31.6).
כרגע אני במגמת עליה למרות שאני אוכל רגיל (דברים לא שמנים במיוחד) ומבצע פעילות ספורטיבית לפחות פעמיים בשבוע (הליכה / ריצה / אופניים).
אני רואה בסביבתי הרבה אנשים שביצעו ניתוח שרוול והתוצאות מדהימות. מה ניתן לעשות כדי שאוכל לבצע את הניתוח. אני יודע שאני לא עומד בקריטריונים נכון לעכשיו ואני ממש לא רוצה / מתכוון להשמין (כדי להגיע לBMI 40 אני אצטרך לעלות עוד 20 ק"ג וזה היסטרי!!!).
הייתי אצל רופא המשפחה וזה הפנה אותי לכירוג כללי ואמר שידבר עם הדיאטנית של הקופה. אשמח לעזרה וייעוץ.

אופירA

New member
מנהל
שכח מניתוח

הרופא יכול להפנות אותך לכירורג כמה שהוא רוצה, וגם לדבר עם הדיאטנית. הוא מבזבז את זמנך ואת זמנו ואת זמנם.
אתה רחוק רחוק רחוק מהקריטריונים לניתוח.
ומי אמר לך שמגיעים לפחות מ-BMI31.6 בניתוח שרוול? כמה שנים האנשים שביצעו שרוול שאתה מכיר מנותחים? 7 שנים? 10 שנים? מתערבת איתך שהם מנותחים גג שנה וחצי. וזה לא אומר כלום.

הבעיה שלך (ולכן גם הפיתרון שלך) היא בכיוון שאתה כרגע נמצא במגמת עלייה ולא רואה מדוע. גם אינך יודע מדוע עלית מ-65 ל-74 ק"ג.
ואת זה צריך לברר. רק אם תדע את הסיבה להשמנה, תוכל לדעת את הפיתרון והדרך להרזיה.

אתה מוזמן להתקשר ולענות לי על שאלות לגבי אורח החיים שלך, הרקע המשפחתי, העיסוק שלך, התזונה, ההיסטוריה של הדיאטות וכל מה שמקיף את הנושא ההשמנה וחילוף החומרים, ולחפש ביחד את הסיבה להשמנה ואת הדרכים לשלוט בה.
הייעוץ טלפוני וללא תמורה. הידע הוא מניסיון רב, בתחום מודעות תזונה, חילוף חומרים, וכל הקשור בתחום.
טל' 03-5781855, אופירה, לא בשבת, להשאיר הודעה עם מס' טלפון.

אופירה צודקת, חבל

חבל להתאמץ סתם אתה גבר ואני אחרי ניתוח והיום אתה שוקל פחות ממני, באמת תבדוק מה הסיבה להשמנה שלך אני חושבת שכדי שתדבר עם אופירה, הרבה אנשים שרואים מהצד מנותחי טבעת ושרוול מסתכלים רק על התוצאות בשנה שנתיים הראשונות ורוצים רוצים לעשות גם אפילו שרובם (מהמסתכלים מהצד) בכלל לא עומדים בקריטריונים רק רוצים לעשות את הניתוח בלי לדעת או לחשוב שיש לניתוח השלכות מסויימות שלא משתלמות למי שלא עומד בקרטריונים אני מאחלת לך המון הצלחה !!!

קוביd1

New member
אובד העצות

תשכח מהנושא הזה של הניתוח תחשוב על דרכים אחרות, ניתוח לא תרופת פלא ,ניתוח משמש כלי עזר לירידה במשקל ,וברור שלא כדאי לך לעלות במשקל בשביל להגיע לBMI שייתן לך זכאות לעשות את הניתוח ,גם בניתוחים יש הרבה כישלונות קח גם את זה בחשבון

קובי

למעלה