אובד עצות

yonyon111

New member
אובד עצות

שלום אני בן 29 ללא תואר או תעודה עבדתי מספר שנים במפעל הייטק עזבתי ופתחתי עסק שבו התרסקתי כרגע אני עובד כשכיר בעבודה זמנית אני בפרשת דרכים: מה כדאי לי לעשות ? אני חייב עבודה שתכניס לי הרבה כסף ( החזר הלוואות) וגם מצד שני משהו שאני יאהב לעשות אין משהו שמעניין אותי במיוחד - ואין לי בעיה ללמוד משהו בלימודי ערב מה עליי לעשות???

הי אובד עצות

הי, עברת דרך לא פשוטה ואתה עכשיו מחפש את הדרך שלך. אתה מעוניין בעבודה שתאהב לעשות לעשות. איך נדע להמליץ לך על כיוונים ללא כל הכוונה מצידך? חשבתי על כל מיני שאלות שיכולות לעזור לך להתחיל ולחשוב על כיוון: מה מעניין אותך? מה גורם לך כיף? אם הייתה עבודה אידאלית איך היא היתה נראית? במה עסקת במפעל ההיטק? האם אהבת את העבודה? מה אהבת? מה פחות אהבת? האם היית טוב במה שעשית? מה עזר לך להצליח? איזה עסק פתחת? האם אהבת את העבודה בעסק? מה אהבת? מהי סביבת העבודה המועדפת עליך- בחוץ/ בתוך משרד?, עם אנשים או לבד? שרות? אם כן, איזה סוג של שרות? עבודה טכנית? אם כן, איזה סוג של עבודה טכנית? עבודה עם אמצעי מחשוב או לא? אתה מוזמן לקחת את הזמן ולענות. אשמח להמשיך משם. אני מאחלת לך הצלחה!! אילת לבנון אימון אישי וייעוץ קריירה

yonyon111

New member
אובד עצות עונה

עבודה אידאלית מבחינתי ? עבודת שטח עם אנשים אולי מכירות או שירות במפעל הייתי טכנאי ייצור לא אהבתי את המשמרות עסק למחשבים אהבתי מאד את העבודה בעסק רק חבל שזה לא הצליח סביבת העבודה היא שטח ויש לי זיקה לעבודה טכניתעם אמצעי מחשוב זהו אני ממש מבולבל עשיו יותר ממקודם

אובד עצות הי שוב

הי, מה בלבל אותך? מה התבלבל לך? נסה למקד את הבלבול. ודרך אגב, בלבול זה טוב. זה אומר שאתה חושב,זה אומר שאתה מתבונן. הרבה פעמים בדרך לתשובות יש בלבול. אני מבינה שהיה לך עסק למחשבים ושאתה טוב בעבודה טכנית בעם אמצעי מחשוב ושאתה אוהב עבודת שטח. מה עם עבודת כטכנאי שרות בחברה? כנ"ל איש מכירות טכני של חברה? מה אתה יותר- שרותי או מכירתי? מכוון לאנשים, לספק את צורכיכם, לעזור להם או מכוון למטרה- לתוצאה, למכירה? תתבונן בנסיון שלך בעסק שלך- מה הסיבה שפתחת את העסק? מה היו הסיבות שזה לא הצליח? אילת לבנון אימון אישי וייעוץ קריירה

למעלה