מה עושים אם זה שנוהגים ויוטיוב מהנייד עובד ואי אפשר לצאת מהמסך ולהמשיך לשמוע? תודה
Y Yakir4179 Well-known member 14/1/22 #1 מה עושים אם זה שנוהגים ויוטיוב מהנייד עובד ואי אפשר לצאת מהמסך ולהמשיך לשמוע? תודה
K k-don Well-known member 15/1/22 #2 נכתב ע"י Yakir4179: מה עושים אם זה שנוהגים ויוטיוב מהנייד עובד ואי אפשר לצאת מהמסך ולהמשיך לשמוע? תודה לחץ כדי להרחיב... 1. אני מקווה שזה רק לשמוע ולא לצפות. 2. אפשר לקנות youtube פרימיום 3. אפשר להתקין you tube vanced שכנראה יפתור לך גם פרסומות וגם הפעלה ברקע
נכתב ע"י Yakir4179: מה עושים אם זה שנוהגים ויוטיוב מהנייד עובד ואי אפשר לצאת מהמסך ולהמשיך לשמוע? תודה לחץ כדי להרחיב... 1. אני מקווה שזה רק לשמוע ולא לצפות. 2. אפשר לקנות youtube פרימיום 3. אפשר להתקין you tube vanced שכנראה יפתור לך גם פרסומות וגם הפעלה ברקע
Y Yakir4179 Well-known member 15/1/22 #3 נכתב ע"י k-don: 1. אני מקווה שזה רק לשמוע ולא לצפות. 2. אפשר לקנות youtube פרימיום 3. אפשר להתקין you tube vanced שכנראה יפתור לך גם פרסומות וגם הפעלה ברק לחץ כדי להרחיב... תודה מבעס שלא רואים כמו בוידיאו או תמונה של הסרטון מיוטיוב במסך ברכב
נכתב ע"י k-don: 1. אני מקווה שזה רק לשמוע ולא לצפות. 2. אפשר לקנות youtube פרימיום 3. אפשר להתקין you tube vanced שכנראה יפתור לך גם פרסומות וגם הפעלה ברק לחץ כדי להרחיב... תודה מבעס שלא רואים כמו בוידיאו או תמונה של הסרטון מיוטיוב במסך ברכב
K k-don Well-known member 15/1/22 #4 נכתב ע"י Yakir4179: תודה מבעס שלא רואים כמו בוידיאו או תמונה של הסרטון מיוטיוב במסך ברכב לחץ כדי להרחיב... תלוי מן הסתם בגרסת טאבלט של המולטימדיה של הרכב
נכתב ע"י Yakir4179: תודה מבעס שלא רואים כמו בוידיאו או תמונה של הסרטון מיוטיוב במסך ברכב לחץ כדי להרחיב... תלוי מן הסתם בגרסת טאבלט של המולטימדיה של הרכב