אובד עצות

gilev

New member
אובד עצות

זו הודעה ראשונה שלי בפורום זה, מכיוון שאני אובד עצות.קיבלתי מילואים לעוד פחות משבוע (באתראה של חודשיים) לתעסוקה של חודש ימים בשטחים (גדוד שריון). אני סטודנט שנה רביעית להנדסה באוניברסיטה,חי ומחזיק דירה לבד. במקביל ללמודים השוטפים עושה פרוייקט הנדסי(שזו עבודה מחקרית רצינית שנמשכת כל השנה).חפשתי עבודה שנה ויותר,לפני מספר שבועות התקבלתי לעבודה בחברת היי טק.עד היום עבדתי בעבודה החדשה 12 ימים בלבד (ההכשרה ארוכה מאוד...כי זו עבודה מקצועית שדורשת ידע ולימוד רב).בגלל כל העיסוקים שלי אין לי ממש חיים בתקופה הזו, ואני פשוט לומד או עובד 7 ימים בשבוע מהבוקר עד הלילה (לכן זו תקופה קריטית בשבילי). שליחת ולת"מ סטודנט נענתה בקיצור ל-17 יום.בקשר לעבודה החדשה.....לא יכלתי להגיש ולת"מ דרך מקום העבודה כי זה היה מאוחר מידי. לכן כתבתי טופס 58, שבו נעניתי ב "בקשתך התקבלה, שרותך יפוצל בתאום עם המ"פ". אבל המ"פ לא ממש מאמ. את ההחלטה , הוא נותן לי לעשות מילואים 17 יום כמו כל שאר הפלוגה,ואומר "כולנו באותה סירה", ושאין לו מספיק ימי מילואים מוקצים כדי להתחשב בי. בגלל שזו תקופה כל כך קריטית בשבילי, אני מפחד שאפסיד את עבודתי(אפוטר) ולימודי יפגעו.כמו כן בגלל שלפני כן לא עבדתי אני עומד להפסיד אלפי שקלים כי תגמול המילואים שלי יהיו לפי שכר מינימום.עד עכשיו הגעתי לכל המילואים, אבל הפעם אני מרגיש שממש לא מתחשבים בי ואני שוקל לפרוש ממערך המילואים.אני אובד עצות- מה לעשות? כמו כן למישהו ידוע מי מטפל בבקשת מיוחדת של טופס 58? האם כדאי לפנות למג"ד?

ניר נגר

New member
אני פשוט מבין אותך...:(

אין האשמה במ"פ שאמור לבצע את המשימות שהוא קיבל עם מינימום אנשים שלכל אחד מהם הבעיה האקוטית שלו, אחד עצמאי, סטודנטים שאמורים לעשות מקסימום של 21 יום, אנשים בחו"ל וכו'...המ"פ והמג"ד נמצאים הרבה פעמים בין הפטיש לסדן... ובכל זאת זה לא מעניין אותך, ובצדק!! קודם כל בוודאי שצריך לפנות למג"ד עם הבעיה שלך, אני בטוח שהוא יוכל לעשות משהו בנידון, אולי לפצל את המילואים כך שתעשה את הימים שלך בסופי שבוע וכו' שנית, פנה לרועי רון בטלפון המצורף אני מאחל לך אלפי ברכות של הצלחה, ברוך בואך לפורום שלנו ושבת שלום. נ.ב - נשמח מאוד אם תחזור לשתף אותנו בהתפתחויות שנוכל להמשיך ולתמוך ולעזור ככל שנוכל...

למעלה