אובונטו- תוכנת צריבה עם באגים

yehuda7K

New member
אובונטו- תוכנת צריבה עם באגים

ניסיתי לצרוב קובץ איזו לדי-וידי גלמי של 4.7 ג'גה עם תכנת ברסרו.
- כאשר גודל קובץ האיזו היה 700 מ"ב, ברסרו הודיעה שקיבול הדיוידי הגלמי הוא כ 4 ג'יגה.
- כאשר גודל קובץ האיזו היה 2.9 ג'יגה, ברסרו הודיעה ברסרו הודיעה שקיבול הדיוידי הגלמי הוא כ 1.9 ג'יגה. צרבתי בכל זאת אבל הצריבה נכשלה כי נגמר המקום.

מדובר בלפטופ חדש שהגיע עם התקנת אובונטו 14.04 כולל ברסרו.

האם יש המלצה על תכנת צריבה אחרת אמינה ופשוטה להפעלה?

אגב, מפתיע אותי שאובונטו שכולם מהללים אותה מגיעה עם תכנת צריבה עם באגים כאלה.

BravoMan

Active member
זה היה אותו דיסק פיזי?

עבר זמן מה מאז שהשתמשתי בברזרו (או כל תוכנת צריבה), אבל לא זכור לי שאי פעם היה באג מוזר שאתה מתאר.
&nbsp
אולי אם תפרט טיפה מה בדיוק קרה, נוכל להבין יותר טוב את הבעיה:
1. האם הקובץ של 700 מ"ב נצרב תקין?
2. האם את הקובץ של 2.9 ג'ב ניסית לצרוב על אותו דיסק פיזי עליו צרבת את הקובץ של ה-700?
3. האם בדקת דיסק ריק אחר בצורב?
4. האם ניסית לנקות את הצורב עם דיסק ניקוי?
&nbsp
אני מבין שמדובר בלפטופ חדש, אבל צורבים הם לא טכנולוגיה אמינה במיוחד, ולפעמים יש תקלות שלא קשורות בתוכנה. במיוחד הם מאוד רגישים לאבק ולכלוך, אז תלוי בדרך שהלפטופ עבר עד שהגיע אליך ייתכן שהוא זקוק למעט ניקיון, או שסתם נפלת על דיסק תקול בחבילת הדיסקים לצריבה (אגב, זו חבילה חדשה? כמה זמן היא שוכבת אצלך?)
&nbsp
בכל מקרה, בזמנו אהבתי K3B - ניתן למצוא אותה במאגרים ("חנות אפליקציות").
יש לה יותר אופציות מברסרו, כולל אפשרות להריץ בדיקת תקינות אחרי הצריבה מה שברסרו לא מאפשר עד היום אאל"ט.

yehuda7K

New member
הבאג של תכנת הצריבה bracero

בקשר לבאג-
- ראשית צרבתי הקובץ של ה 2.9 ג"ב על הדיסק הגלמי של ה 4.7 ג'ב והתעלמתי מהודעת ברסרו שהקיבול בדיסק הגלמי הוא רק 1.9 ג'ב. הצריבה נכשלה מחוסר מקום.
- קניתי "עוגה" של דיסקים גלמים של 4.7
- עמדתי לצרוב בדיסק הגלמי החדש את הקובץ של ה 2.9 ג"ב אך קיבלתי שוב הודעה שיש רק 1.9 ג'ב. לכן לא צרבתי קובץ זה, והדיסק נשאר גלמי. כעת, ניסיתי לצרוב את קובץ האיזו של ה 700 מ"ב על אותו דיסק גלמי. ברסרו הודיעה שקיבול הדיוידי הגלמי הוא כ 4 ג'יגה.
-זנחתי את ברסרו ולא צרבתי בלפטופ חדש זה.
- מעדיף לנסות תוכנת צריבה אחרת לפני שמכניסים נוזלי ניקוי.
אגב, מצאתי בפורום הודעה על באג דומה בברסרו לפני מספר שנים.

תודה על ההמלצה על k3b. אנסה אותה.

yehuda7K

New member
אנסה.

למעלה