אוביטרל חייב להיות במקרר מהרגע הקנייה?

אוביטרל חייב להיות במקרר מהרגע הקנייה?

קניתי את כל התרופות ביום שישי ורק היום בבוקר שמתי את האוביטרל במקרר... זה נורא?
הרוקחת אמרה שזה בסדר שיהיה בחוץ
אוףףף

אני חושבת שזה חייב להישמר במקרר

זה מה שאני זוכרת שאמרו לי בהית המרקחת. נדמה לי שגם צירפו לזה קרחון כדי שיישמר עד שאגיע הביתה.
אולי זה גם קשור איך הם הרוקחת שמרה אצלה בבית המרקחת כי שמעתי שאם שומרים את האוביטרל לא במקרר (בחדר עד 25 מעלות)- אז חייבים להשתמש בו תוך 30 יום בלבד (ללא קשר לתאריך התפוגה שעל המוצר).

לי אמרו פעם (ובזה השתמשתי)- כל זריקה שמוכנה לשימוש (לא אבקה/ממס) יש לשמור תמיד בקירור. כך זה מאריך את חיי המדף שלהם.

זה מה שאני זוכרת שאמרו לי בהית המרקחת. נדמה לי שגם צירפו לזה קרחון כדי שיישמר עד שאגיע הביתה.
אולי זה גם קשור איך הם הרוקחת שמרה אצלה בבית המרקחת כי שמעתי שאם שומרים את האוביטרל לא במקרר (בחדר עד 25 מעלות)- אז חייבים להשתמש בו תוך 30 יום בלבד (ללא קשר לתאריך התפוגה שעל המוצר).

לי אמרו פעם (ובזה השתמשתי)- כל זריקה שמוכנה לשימוש (לא אבקה/ממס) יש לשמור תמיד בקירור. כך זה מאריך את חיי המדף שלהם.

אז לזרוק את זה ולקנות חדש? זה היה בחוץ מיום ש

מיום שישי בבוקר והיום נכנסת למקרר

אצטרך להזריק אותם בעוד שבועיים בעזרת ה.

נתנאלה2

New member
לדעתי עם כל הצער רצוי לזרוק

סוף השבוע הזה היה חמסין
ומכיוון שה אוביטרל הינו המבייץ, ומבשיל הביציות
לא תרצי שלא יהיה אפקטיבי לאחר כל הזריקות שהזרקת
והטיפול יכשל בשלו.....

מפרשית1

New member
אפשר בחוץ בתנאי שפחות מ-25 מעלות

השאלה היא אם אכן היה כך בחום הזה.

אמנם זה היה בצל בבית מרגע הקנייה אבל....

שישי שבת היה שרב אז אזרוק את זה....

למעלה