אוביטרל - שאלה דחופה

אנא אל

New member
אוביטרל - שאלה דחופה

הזרקתי אתמול בשעה 17.00 אוביטרל. בלילה בארבע וחצי (בערך 12 שעות אחרי)בבוקר קיימנו את המצווה... מתי אמורים לעשות אותה שוב?האם הזריקה יוצרת ביוץ מיידי, או לא?זו כבר פעם חמישית שאני מזריקה אוביטרל ואני חייבת להבין את זה אחת ולתמיד, כדי למנוע פספוסים.

תותי 40

New member
קודם כל הרופא אמור להנחות אותך ../images/Emo13.gif

למיטב ידיעתי, האוביטרל פועל 36 שעות אחרי ההזרקה, אבל רצוי לוודא עם רופא, בהצלחה

מיכאלה12

New member
אוביטרל

הזריקה גורמת לביוץ מרגע ההזרקה בין 24 ל- 36 שעות כך שכדאי לעשות יום כן יום לא במשך 3 ימים , כמובן שאפשר גם כל יום, הזרע יכול להחזיק מעמד עד 3 ימים והביצית 24 שעות למיטב הבנתי כך שגם אם הביוץ קרה 36 שעות אחרי, קרי 3 ימים צריך גם ביום הרביעי לעודד מיצוות , בהצלחה ומקווה שעזרתי

3 איב

New member
ביוץ ואוביטרל

הזריקה אמורה לגרום לביוץ תוך 36 שעות. הגוף שלנו איננו מדע מדוייק, ולכןיתכנו סטיות לכאן או לכאן, כך שהביוץ יכול להתרחש תוך 30-40 שעות מהזריקה. כשעוברים הזרעה, מקפידים להזריע 36 שעות מהזריקה, בנסיון להגדיל את הסיכויים ככל האפשר. יש רופאים שעורכים 2 הזרעות, אחת אחרי 12 שעות ואחת אחרי 36 שעות, כדי להגדיל את הסיכויים. זרע טוב יכול לשרוד ברחם גם 72 שעות, כך שהוא יכול לחכות לביצית. הכי טוב כמובן זה לתת הזדמנות להרבה זרע להגיע לרחם, זאת אומרת, לקיים יחסים כמה פעמים או לעשות 2 הזרעות. אבל - תלוי מה איכות הזרע. גברים שאיכות הזרע שלהם לא מספיק טובה, צריכים לפעול באופן מבוקר. האם אתם עוברים הזרעות???

אנא אל

New member
תודה...

קודם כל תודה רבה לתשובותיכן המהירות. לשאלתך: לא. אם לא יצליח הפעם אז חודש הבא הזרעות. אני הולכת נורא לאט עם הטיפולים מתוך רצון שלי, כי אני נורא מפחדת מכל ההורמונים. בכל מקרה, אני מקווה שהבנתי נכון. אז יאללה, לעבודה....

3 איב

New member
המלצה חמה: בדיקת זרע

אני ממליצה לך, כמו לכל אחת שיש לה בעית פריון, לשלוח קודם כל את בן הזוג לבדיקת זרע. כ - 30% מבעיות הפריון נובעות מבעיות באיכות הזרע. במסגרת ההזרעות שאני עברתי, יצא לי לשוחח ארוכות עם מנהלת המעבדה להשבחת זרע, והיא טענה שמספר הגברים שהזרע שלהם לא תקין, עלה באחוזים גבוהים מאוד בשנים האחרונות, שלפני 4-5 שנים לא היה דבר כזה. (האם זה קשור לקרינה מהטלפונים הסלולאריים? אני תוהה). אז.... במיוחד אם את מפחדת מהורומונים, אל תתחילי לקחת לפני שתשללו את עניין הזרע. בהצלחה!

hila218

New member
עוד שאלה על אוביטראל

ביום ראשון בשמונה בערב הזרקתי אוביטראל. יום שבת הקרובה היא היום ה13 מאז ההזרקה, האם בדיקת הריון ביתית תהיה רלוונטית בשבת? תודה

3קטנה

New member
לא יודעת אם תהיה רלבנטית, אבל סביר

להניח שהאוביטרל כבר יהיה מחוץ למערכת שלך עד אז.

בובה28

New member
הי הילה.אני בדיוק במצבך

ביום שבת זה יהיה היום ה13 מהאוביטרל.הרגע סיימתי לדבר עם הרופא שלי לגבי האפשרות לבצע בדיקת הריון ביתית.הוא המליץ לי להמתין לבדיקת הדם ביום ראשון מכיוון ששאריות של האוביטרל יכולות להשפיע על הבדיקה.כמה שזה מעצבן ומורט עצבים אני החלטתי להמתין בסבלנות ליום ראשון(אז גם החצי שלי חוזר לארץ מנסיעת עבודה)

hila218

New member
הי בובה,

אחלה ניק יש לך ממש מתוק. לענייננו, לי אמרו להגיע רק אחרי שבועיים מההזרעה לבדיקת בטא כלומר ביום ג' לכן אני כבר לא יכולה... אולי כדאי לי לעשות בדיקת הריון ביתית ביום ראשון מה את אומרת??..

arthem

New member
לאיב3

דיברו בטלויזיה (_לא זוכרת איפה, הכבלים המעצבנים האלה...) לפני כמה ימים על כך שהזיהום התעשייתי שהולך ומתגבר פוגע במידה משמעותית באיכות הזרע. דיברו על כך שבחמישים השנים האחרונות כמות הבעיות עלתה במידה משמעותית מאוד.

3 איב

New member
מעניין.....

אין לנו מושג לפעמים איך הקידמה הטכנולוגית פוגעת לנו בגוף ובחיים. גברים רבים מלבישים את הטלפון הסוללרי על החגורה, וזה דיי קרוב לאשכים, ואולי מכאן העליה הדרמטית במיקרים של זרע לא תקין בשנים האחרונות.

3מרגו

New member
שלא תביני לא נכון

הביוץ יתרחש לא תוך 36 שעות,אלא אחרי 36 שעות.אלא אם יהיה ביוץ עצמוני. אוי ואווי אם היה קורה לפני 36 שעות בהשפעה של אוביטרל.כל ההפריות(IVF) היו הולכות לאזזל... אם עשית מצווה אחרי 12 שעות,תחזרי על זה בעוד יממה.

למעלה