אובמה:ישראל היא היחידה המתנגדת להסכם

סוהי99

New member
אובמה:ישראל היא היחידה המתנגדת להסכם

נראה שביקר קרי לא הוסיך לאובמה מידע או ששר החוץ שלו מסתיר ממנו את האמת - אבל רוב מדינות המזרח התיכון מתנגדות להסכם כפי שהוא וחוששות מהתוצאות....אגב,כדאי שאובמה יסביר לעצמו את ההתנגדות העזה להסכם הזה בארצות הברית עצמה........אבל יפה מצידו שהוא מבין את הבסיס לחששות ישראל ולהתנגדותה.......ושוב,רצוי מאד שאובמה יקשיב לאיראנים ויקבל את דבריהם ברצינות כבר עכשיו....לפני החתימה הסופית.
 
רוב המדינות בעולם חוששות

רק ישראל מתנגדת.
&nbsp
כל יתר המדינות בעולם יבינו שהאלטרנטיבה היא איראן כמדינת סף גרעינית, עם טווח של שלושה חודשים לייצור פצצה וללא כל מחוייבות או התחייבות. כל יתר המדינות מבינות שהאלטרנטיבה היא הידרדרות למחנה אזורית שתגבה את חייהם של עשרות מליוני אנשים ושסופה יהיה גרוע בהרבה מעלייתו של ארגון דאע״ש.
&nbsp
כל יתר מדינות העולם מבינות שגם ישראל יודעת שאין אלטרנטיבה שבה ישראל יוצאת מחוזקת ושכל ההתנגדות שנתניהו מביע אינה לטובת מדינת ישראל אלא לטובתם של כמה פוליטיקאים רפובליקנים שפטרונו של נתניהו מקדם.
 

בוש 101

New member
שקר הנסיך בנדר מתנגד להסכם

אבנר הביא לינק.אובאמה משקר,לטיפולך ספרטאקוס.
 

אבנר ג2

New member
אני הבאתי לינק?....

טוב תראה אותו לנו....
 
בוש, השימוש במילה שקר, בהקשר הזה, אינו ראוי!

הנסיך בנדר אינו ראש מדינה, אז למה להשתמש במילה שקר?
&nbsp
האם כשדעתו של פקיד מדיני בכיר שונה מדעתו של ראש המדינה שלו זה מוכיח שהטענה שאין מדינה בעולם, פרט לישראל, שמתנגדת להסכם? או שזה תומך בטענה שיש חשש מפני ההסכם.
 
צריך לנהל קמפיין בינלאומי שימנע ממדינות להחזיק בנשק גרעיני

זה יהיה הרבה יותר יעיל מלהיות דוגמן בקמפיין הבחירות של בכירים במפחגה הרפובליקנית.
 

סוהי99

New member
העמידה שלך לצד ישראל מרטיטה לבבות.

אבל אצעד איתך קדימה - הראשות שיתפרק מנשק גרעיני יהיה הראשון שהצטייד בו........
 

סוהי99

New member
אז תסביר את עצמך בשפתך.......

לישראל יש עמדה מאד ברורה ונחרצת נגד ההסכם.האופוזיציה העיקרית שותפה לעמדה הזו (אולי לא לטקטיקה),והנה אתה,שוב כדרכך ניצב נגד עמדת המדינה שלך ומצדיק את מתנגדיה הידידים ואת אויביה גם יחד.
 
התנגדות להסכם נוגדת את האינטרסים של מדינת ישראל

מה שאנחנו רוצים זה את איראן כמדינה שמשתפת פעולה עם העולם ותורמת לסביבתה ולא כמדינה שמודחת מכל מסגרת בינלאומית ואשר הבידוד שלה מספק הצדקה לנטיה לרדיקליות ולאלימות.
&nbsp
העובדה היא שלמרות שאיראן קרובה כבר כמה שנים להפוך למדינה בעלת יכולת גרעינית ושהיא נמנעת מלעשות זאת, למה? משום שאפילו תחת שלטון ההאייטולות איראן מעוניינת עדין להיות חלק ממשפחת העמים. האם מישהו אצלנו טרח לחשוב על זה? האם מישהו אצלנו חשב שזו הזדמנות להםסיק את העוינות עם איראן?
&nbsp
לכך התשובה היא: לא! לממשלה שלנו ולעומד בראשה חשוב יותר לתמוך בלאומנים קיצוניים במפלגה הרפובליקנית בארצות מאשר לנסות להגיע לפיוס עם איראן. לא האינטרסים של מדינת ישראל מנחה את הלאומנים הדמגוגיםים ששולטים במדיהה שלנו, זה בטוח! עמדה נחרצת? כמובן! לאלה שחשוב להם לקדם את האינטרסים של עצמם, על חשבון המדינה.
&nbsp
אם יש מי שצריך לפקפק בנאמנותו, זה ראש ממשלתנו, זה שכביכול ׳אין לו אלטרנטיבה׳.
 

סוהי99

New member
אתה ממש לא מבין את המציאות בה אנחנו חיים.

אף אחד לא רוצה לדחות את איראן או לדחוק אותה לפינה נידחת.ההתנגדות,ההסתיגות והסלידה היא רק מהשילטונות האיראנים של ימינו.צריך להסביר לך למה?

הבידוד והלחץ המדיני\כלכלי\צבאי על איראן לא מהווה הצדקה לקיצוניות הדתית והמדינית שלה........המשטר הנוכחי נולד על בסיס האופי הקיצוני שהוא מפגין.הלחץ יכול רק לעורר את ההתנגדות העצומה שיש למשטר אך נמנעת מלפרוץ...אולי בגלל הפחד.

איראן בדרך לייצור פצצה אל עדיין לא קרובה מאד....היא נעצרה רק בגלל הלחץ הבינלאומי שלישראל יש בו חלק מכריע.הגישה שלך לאיראן והדרך בה אתה רואה אותה מעידות על תמימות משונה.....כי אם לא,הרי שניתן היה להאשים אותך בחוסר הבנה מוחלט.

בעיניין ה"לא" לראש הממשלה שלנו,נסה שוב בבחירות הבאות.בינתיים הוא עומד מול הבעיה האיראנית באומץ לב ופועל לסיכול ההסכם בנחישות רבה,גם אם גם לי יש הסתיגויות מהטקטיקה.
 
באמת שאתה לא חייב לתת לעובדות לבלבל אותך

אין ספק שאיראן מושפעת מהלחץ הבינלאומי, זאת משום שהיא בוחרת לשאוף להיות חלק מחבורה הבינלאומית הזו. אילו כל שאיפתה של איראן היתה לחסל את מדינת ישראל, היא היתה בוחרת בדרך של צפון קוריאה וממזמן כבר היתה לה פצצה גרעינית.
 

פולספגן

New member
ואיך תעשה את זה לאחר שלאירן התרת זאת?

בקיצור, אתה ממשיך עם ססמאות ריקות מתוכן
 
למקרה שלא קראת

עיקרו של ההסכם עם איראן הוא שאסור לה לפתח נשק גרעיני.
 

פולספגן

New member
ואתה מאמין להם?


למקרה שאתה לא זוכר, הם מעולם לא קיימו אף הסכם, אז למה אתה חושב שאת זה הם יקיימו?
&nbsp
חוץ מזה, הם הסירו מעליהם כל פיקוח בהסכם
 
זה לא משנה את העובדה

שהברירה היא בין מלחמה ואיראן גרעינית או הסכם ואיראן כמדינת סף גרעינית?
&nbsp
אתה רוצה לבחור במלחמה? האם לא למדנו לקח מהמלחמה באפגניסטאן ובעיראק? האם לא למדנו שבכוח לא ניתן למגר את האיום הרדיקלי? האם לא למדנו שסילוק משטר בעייתי מסתבך תמיד בעליית כוח אלים ורדיקלי הרבה יותר?
&nbsp
האם מה שאתה רוצה זה דאע״ש באיראן, עם יכולת סף-גרעינית?
 

פולספגן

New member
אתה כנראה לא הבנת, שה"הסכם" לא רק שלא מונע מלחמה, אלא

מזרז אותה, כי כאשר איראן תחשוב שיש לה עליונות צבאית, היא לא תהסס לתקפוף אותנו.
 
מספיק עם ההיסטריה הזו

אם איראן היתה רוצה להשמיד אותנו היא היתה יכולה לייצר פצצה גרעינית כבר לפני שלוש שנים ויותר ולהשליך אותה עלינו.
&nbsp
חוץ מזה, חשבתי ששמנו עשרות מליארדי שקלים ב׳מוכנות למלחמה באיראן׳, אתה רוצה לאמר לי שזה הלך לפח?
 
למעלה