דוקטור פוד
New member
אובן קובן- טייק 2
כרגיל התלבטות בערב מה עושים הפעם- הולכים לשתות משהו או אוכלים? הפור הפעם נפל על אוכל עם כיוון אסייתי
ניסיתי להזמין מקום בהאנוי אבל היה מקום רק ל-23:00, מדהים שהמקום עדיין עמוס ומצליח גם אחרי שנה.
לשמחית באובן קובן היה מקום, התפריט כבר מוכר עם כמה כוכבים והחלטתי לנסות מנות חדשות וישנות.
מלצרית מגישה ישר כוסות מים קרים שמולאו במהלך הערב - כבר פתיחה נכונה, כמה התלבטויות כמה מנות לקחת ובסוף החלטנו על 3 ראשונות.
אובן קובן הופכות להיות אופציה מעולה לארוחה אסייתית בתל אביב, ציון הדוקטור- 8.5
כרגיל התלבטות בערב מה עושים הפעם- הולכים לשתות משהו או אוכלים? הפור הפעם נפל על אוכל עם כיוון אסייתי
ניסיתי להזמין מקום בהאנוי אבל היה מקום רק ל-23:00, מדהים שהמקום עדיין עמוס ומצליח גם אחרי שנה.
לשמחית באובן קובן היה מקום, התפריט כבר מוכר עם כמה כוכבים והחלטתי לנסות מנות חדשות וישנות.
מלצרית מגישה ישר כוסות מים קרים שמולאו במהלך הערב - כבר פתיחה נכונה, כמה התלבטויות כמה מנות לקחת ובסוף החלטנו על 3 ראשונות.
- סלט אטריות זכוכית (28 ש"ח) מרענן וקליל, שילוב טעמים נכון של חמוץ- מתוק-חריף, העוף מתחבא בצורת פירורים קטנטנים שמעניקים יותר מרקם מאשר טעם, מנת פתיחה נחמדה.
- טאקויאקי (26 ש"ח) המנה המנצחת של המקום,4 כדורי פנקייק ממולאים בתמנון ובצל ירוק שהגיעו רותחים עם עיטור של שבבי בוניטו שבגלל החום זזו בכוחות עצמם והעניקו אלמנט מסקרן למנה, הכדורים היו חמים ופריכים, מתוקים ומלוחים ופשוט חטיף ממכר
- אגדאשי טופו (34 ש"ח) צלחת גדולה עם המון קוביות טופו פריכות ברוטב חם, מנה מעולה מלאת טעמים שמוכיחה שטופו יכול וצריך להיות טעים.
- הוקאידו ראמן (48 ש"ח) קערה גדולה ויפה מלאה בציר מיסו צהבהב עם פרוסות צלויות של חזיר, כמות יפה של שיטאקה וביצה קשה חצי רכה. הציר היה מלא טעמים עדינים אבל חסר מעט חריפות, השיטאקה והחזיר היו עשויים מעולה, הביצה השתלבה יפה, רק הראמן עצמו היו מעט אנמיים, אולי הם היו עשויים מעט יותר מדי או מסוג שונה ממה שאני הייתי מצפה. אבל בסך הכל ראמן מכובד וגדול שהיה לי קשה לסיים.
- אוקינאווה יאקי סובה (42 ש"ח) עוד קערה גדולה של אטריות ביצים בקארי צהוב וחלב קוקוס עם נתחי עוף, לא יצא לי לטעום בגלל שהראמן והראשונות כבר מילאו אותי אבל היא דווחה כמוצלחת וגדולה.
- טיק טאק (26 ש"ח) 2 אצבעות ארוכות וצרות מכוסות בשוקולד לבן שנצבע בתה ירוק , הכפית מפצחת את המעטפת ומגלה בפנים קרם דובדבנים חמצמץ על בסיס של בצק פריך, התה הירוק לא ממש מורגש בציפוי השוקולד הלבן, הדובדבנין חמצמצים ונעימים ובכללי מנה חביבה אבל לא מרגשת
אובן קובן הופכות להיות אופציה מעולה לארוחה אסייתית בתל אביב, ציון הדוקטור- 8.5