אובססיביות

ELA00

New member
אובססיביות

זה מספר שנים שאני מתעניינת בנמרולוגיה. העניין שכל דבר אני מפשרת במספרים , שי הרבה ספרים שעוסקים בתחום שהוא נעשה מאוד מקובל (גם הקבלה עוסקת בזה המון). אני מאוד נהנת לקרוא אם הדברים המופיעים בפורום. שאלה נוספת אם אפשר מספר הטלפון שמסתכם ב10 אומר משהו.

10=1

מספר טלפון שמסתכם ל- 1 מראה על טלפון של אנשים חשובים, או שסתם אוהבים להתפאר (או סתם להתרברב). זהו מספר שמדברים בו הרבה (הרבה מאוד)... הוא טלפון שהשיחות העיקריות בו קשורים לבילויים, הנאות וגם ילדים (ותחביבים). אין מה לייחס חשיבות רבה למספר הטלפון... בכל אופן, מספר 1 ירמוז על תקשורת זורמת. שבי :cool:

שעון

New member
תקשורת זורמת

אתה בטוח שמספר 1 מתקשר לזרימה דווקא? אני שואלת זאת משום שמזל אריה, שזהו מספרו, אינו מזל ``זורם`` כל כך.

שעון

New member
זרימה במילכוד

האם אתה מסתמך על כך שבית 3 של מזל אריה הוא מזל אוויר, ולכן תקשורתי? בכל זאת, זה מספר טלפון, נראה לי שמתמקדים בבית 1. אם לא התכוונת לאף אחד מאלה, אמר שלדעתי זרימה מתייחסת למזל תאומים... לא שמזל אריה אינו יודע לדבר. הוא מדבר יפה. מאד יפה (מאזניים או לא?) אך מבחינה אישיותית הוא אינו זורם, וחוסר הזרימה, האיכות הקבועה, היא שמאפשרת את האנרגיה השופעת ממנו/ה. ואם כבוד חשוב לאריה, איך הוא יוכל לזרום באופן חופשי? מה דעתך?

מכיוון שדיברנו על מספר טלפון,

ולא על מספר של בן אדם.. לאישיות אין שום חשיבות. 1= אריה, עד לפה הסכמנו, נכון? אריה זורם בשיחתו?? יפה! אכן תאומים הוא מזל התקשורת, מספרו 5.. אך זה לא אומר ששאר המספרים פשוט ``לא תקשורתיים``, נכון? שבי :cool:

שעון

New member
אישיות ברת-מזל

כן, אבל כשמדברים על אופי של מספר מדברים על האישיות שלו... כמו שלמדינה, לספר או לבית יש אישיות. האם כל בית הוא ``ביתי``(סרטן)? טלפון הוא מדיום תקשורתי, אין ספק, אבל יש מספרים שהשיחות בהן קולחות יותר מבאחרים, יותר פרטים עסיסיים... יש טלפונים שהשיחה בהם רשמית יותר, כמו במוסדות. יש טלפונים שיכולים להיות בהם הרבה אי-הבנות, או אינפורמציה שאינה מועברת במלואה (7?). אריה מרגיש בנוח באוירה תקשורתית, הוא זקוק לאוויר. אתה יכול לומר שכל המזלות המוחצנים הם תקשורתיים במובן זה, לא? למרות שזה כמו לומר שאם מים זקוקים לאדמה אז המים הם יציבים.

עינת

New member
שעון ושבי

נראה לי שאתם קצת נסחפים.היו לי הרבה מספרי טלפון בחיי והשיחות בהן היו אותן שיחות.לדעתי לא צריך להגזים לשום כיוון ולקחת הכל בפרופורציה המתאימה... אתם לא חושבים ככה? ותדעו שממש עושים לי טוב הדיונים שלכם כאן גם אם איני מסכימה איתכם בכל זה עדיין נפלא בעיני. אור שפע ואהבה עינת

עינת

New member
איני חושבת שיש צורך לחפש

משמעויות נסתרות במ``ס טלפון וכל אובססיביות מכל סוג שהוא פסולה בעיני. נסי לא להתעסק באופן כ``כ אובססיבי במספרים,מספיק לדעתי להבין את הדברים החשובים והמשמעותיים בחיים. וזו דעתי האישית בלבד.גם ללקוחותי הפרטיים אני תמיד מסבירה שאני נותנת להם כלים ואיתם הם יוצאים לדרך בלי ליצור תלות בי או במישהו אחר... אור שפע ואהבה עינת

למעלה