אובססיבי להסתכל על שופעות חזה

אובססיבי להסתכל על שופעות חזה

שלום חברים, גיליתי שיש לי חולשה לנשים שופעות חזה ואני לא מחמיץ כל הזדמנות שאני רואה בחורות או מדבר איתן להסתכל על גודל החזה שלהן, נורא מעסיק אותי אם זה 80DD ,85E וכו" זה הפך לאחרונה להיות ממש אובססיבי ולא יודע איך להתשחרר מזה, חברה שלי לא יודעת מבעיה זאת,אגב יש לה חזה בגודל ממוצע 75C אבל הסקרנות לראות גדלים וצורות חזה של נשים אחרות לא עוברת ממני. אני רק יכול לנחש שאני לא הגבר היחיד שסובל מבעיה זאת. האם יש פיתרון להתנהגות זאת? אשמח לתגובתכם נשים וגברים כאחד.

ודאי שרק להסתכל בלבד!!

בפנטזיה שאני נמצא עם החברה אני מפנטז על השופעות חזה, זה מטריף אותי שאני הולך עם החברה או אפילו לבד פתאום צצה מישהי בולטת העיניים ישר מסונכרנות למטרה אני יודע שיש הרבה גברין כמוני,אבל זה לא מנחם אותי. גם לך יש בעיה דומה? אשמח לתגובה

Vdrums

New member
לא יודע אם זו אובססיה, אבל כולם מסתכלים על

אנשים אחרים, גם חברה שלך מסתכלת על גברים אחרים. זה לא משהו חריג.

אח שלו....

בחייך אתה מדבר כאילו זה משהו חריג לפנטז... אתה מטריד את עצמך יותר מדי בן אדם!!! "אובססיבי..." "פתרון להתנהגות...." אפשר לחשוב שאתה פדופיל שמתלבט בין סירוס כימי לסירוס פיזי אחי תרגע.... אם תשלים אם העובדה שאתה אוהב ציצים גדולים וזה אתה כמו שאתה גם אחרים ישלימו עם ה"מגבלה" הזאת. אתה בסיידר גמור

תודה לך לפי דבריך אני צריך להחליף תחברה

תודה על תגובתך, אני לא מתבייש להגיד שאני אוהב לראות ציצים גדולים, אבל עצם זה שיש לבחורה ציצים גדולים לא אומר שאני אמשך אליה,אבל כמובו נתוני פתיחה טובים יכולים לעזור, יש מרכיבים אישיותיים שעלהם יפול דבר, הגוף הוא רק מעטפת,אבל המעטפת הזאת ללא ספק משפיע עלי ועל אחרים, חזה זה מעין כרטיס ביקור. חברה שלי יש חזה בגודל רגיל והיא בכלל לא שופעת, לפי מה שאתה אומר אני צריך לעבור לציצים גדולים ולעזוב את החברה. אז ככה, הייתי עוזב אותה אם לא הייתי נמשך אליה מינית,אבל בהחלט יש משיכה ,זה נכון שהתשוקה שלי לשופעות חזקה יותר, אבל לפי דעתי מספיק שתהיה משיכה בסיסית כדי שהדברים יזרמו. אתה מוזמן להגיב

לא ממש...

לרוב (אלא אם כן עשו ניתוח) השופעות מגיעות עם אזורים שופעים אחרים... אתה אוהב גם את זה? בעיני חשובה המציאות ולכן, וזו רק דעתי, אם אתה אוהב את הנוכחית ונמשך אליה, ובהחלט יש מקום רב לאישיות במערכת יחסים אז למה שתעזוב אותה??? הפנטזיה תשאר במקומה וזה מצויין לזוגיות אולי כדי שלא תדעך כי זה קורה... אחרי כמה שנים טובות המשיכה כבר לא מה שהייתה כמו בהתחלה, אבל את זה כולם יודעים. פה נכנסות פנטזיות ומימושן... נסה לשתף אותה אולי תופתע, אין לדעת מה תהיה התוצאה. אבל מה שחשוב באמת שפנטזיה אינה סטיה או משהו אסור לגבי המימוש... כל אחד וסולם הערכים אשר גדל עליו, אין אמת מוחלטת, רק נורמות חברתיות שמשתנות.

למעלה