אובססיה או אהבה ? דלי ותאומים

מיטל+

New member
אובססיה או אהבה ? דלי ותאומים

בימים אלו נפרדנו אני וחברי , הוא בן מזל דלי ואני תאומים וכידוע תאומים עם הפיצול אישיות שלו תמיד קורה לי שאחרי שאנחנו נפרדים , לא בפעם הראשונה כמובן אני אוהבת אותו יותר ובטוחה באהבה שלי אילו יש לי שני שאלות , האחת היא אם זו אהבה או אובססיה כפי שמתאים למזל שלי אם בכלל ? השניה היא האם יש לנו סיכוי כזוג ? בעתיד אולי ? ואיך הקשר בכלל בין שני המזלות האלה מוצלח או לא ? תודה רבה רבה רבה רבה רבה !!!!!! מיטל .

אהבה או אובססיה ?

את ההערות הבאות אני שולח לך יותר כאדם, ופחות כאסטרולוג. כי כאסטרולוג אין לי תשובה בשבילך - אסטרולוגיה לא ממש מכירה את ההבדלים הדקים האלה, ובטח לא על סמך נתונים כל כך כלליים.. אבל כאדם - המצב מוכר לי, ועוד איך. והנה כמה מחשבות : אהבה היא חום, פינוק, איכפתיות, חיבוק ענק בגשם (ובמיטה אחריו), נישוק אף כשיש גריפה, דאגה עמוקה וכנה. אובססיה היא : אני לא אוהבת את התכונות שלו אחת אחת כגבר - אבל אני לא מפסיקה להתגעגע אני יודעת שהוא לא בשבילי, אבל אני לא מסוגלת להפסיק לחשוב עליו אני יודעת שאין סכוי לקשר, אבל אני מאוהבת עד הגג ולא איכפת לי מכלום הוא אגוצנטרי, חושב רק על עצמו, לא רואה אותי, אי אפשר לנהל איתו שיחה, הוא לא יכול להכיל אותי - אבל אני אוהבת אותו.. וככל שאני רחוקה יותר - אני אוהבת יותר.. מצא את ההבדלים : וההבדל בגדול הוא אחד : מה שאת מתארת לי הוא לא ממש אהבה. סתם נראה לי, ואולי נדמה לי, ואולי זו סתם טעות. אבל : אם התכונות שלו כגבר לא נראות לך, ולא היית בוחרת בו כבעל אלמלא היית מאוהבת בו - זו אינה אהבה. מה זה כן ? משהו בקשר נוגע בפצע שלך. יתכן וזה פצע ישן, ויתכן מאוד עמוק. דרך הדיאלוג עם הבחור את מנהלת דיאלוג עם הפצע הזה. את מנסה לשנות אותו, לחנך אותו, לקבל אותו - אבל זה לא הוא. את יודעת עמוק בפנים שהקשר רע, אבל קשה לך לוותר. כי זה לא הוא. אם זה היה הוא - זו היתה אהבה נטו. כי אהבה אינה כאב, ושלא יבלבלו את המוח. כאב זה כשמישהו נוגע לך בפצע העמוק שלך, ובכך רומז באופן לא מודע שהגיע הזמן לטפל בו. האיש הזה עושה לך טובה בזה שהוא שם, אבל אם תשאירי אותו שם - הפצע יונצח לעד. הראייה - התחילי לטפל בעצמך, ופתאום האיש ילך ויתרחק מחייך. כעת אינך זקוקה לו יותר. כעת יש לך את .. עצמך. והדיאלוג שלך עם המקום הזה הופך להיות ישיר, ולא עקיף. זהו זמן האהבה. האהבה לעצמך. יתכן וטעיתי בגדול. אחרי הכל, כאסטרולוג אני אמנם ענק (סת-ם..|( אבל כאדם אני כמו כולנו,קם ונופל, ומחטט אחר כך שעות בסיכת בטחון בליבי. אבל איכשהו לפי התיאור שלך, נראה לי ש.. ובעצם - מה דעתך ?

מיטל+

New member
אחלה תשובה אבל חלקית ...

יאיר אין לי מילים אתה יודע ממש קלעת ! אמנם אני והיל הזה עוד ידידים טובים והגעתי למסקנה שזה מה שאנחנו יכולים להיות ויותר אין לי כאב ראש עליו ואין לי מטרדים בגללנו ואני מתרכזת פתאום בעצמי ואתה צודק ההיתי צריכה זמן לעצמי ואהבה עצמית זה הכי חשוב ואני בשלב שאני עוד לא סגרתי מעגל לגביי העצמי שלי ולכן אני לא כ``כ יכולה לאהוב מישהו עכשיו אבל אני חושבת שהתאהבתי בו בדרך מאוד מוזרה כיון שבהתחלה לא הכרתי אותו בכלל ואז לא ההיתי מאוהבת בו ופתאום הכרתי אותו ולפעמים היה קשה לי להשתחרר מההרגשה הקודמת שלי ואם תשאל אותי מה אני אוהבת בו עכשיו אז אני יכולה להגיד לך שהוא פחות או יותר אכפתי כלפי למרות שהוא מטבעו כצת אגואיסט אפילו הוא מודה בזה אולי זה נבע מהעובדה שהיתה לו ילדות קשה והוא מרגיש צורך לגונן על עצמו כל הזמן אבל אני יודעת שלמדתי ממנו הרבה דברים ולמדתי שצריך להסתכל לבן אדם לתוך הלב ומאחורי כל דבר עומד משהו בסיסי ומוזר שפתאום בקשר הזה מצאתי את עצמי עומדת עם בן אדם שונה ממני לחלוטין עם חינוך אחר ועם רקע אחר וזה היה נחמד לדעת שלמרות שאנחנו שונים יש דברים שאני מרגישה שהוא פתח לי את העניים בהם והשלים אותי במובן מסוים ונתן לי גישה יותר קלה לחיים שאפילו בפרידה שלנו למדתי את זה בהתחלה בכיתי יומים שלוש ואפילו עד עכשיו ואחרי זה למדתי לא לחשוב על זה וראיתי שיש לי כל כך הרבה להשלים שהזנחתי עד שהגעתי למסקנה שלמרות שיש אנשים מקסימים אני לא מוכנה לקשר עכשיו , מיותר לציין את זה שאני עוד מאוהבת , תודה בכל אופן תרשום את דעתך אם יהיה לך זמן .. מיטל

למעלה