אובססיה להתאבדות

ronnys

New member
אובססיה להתאבדות

``אובססיה להתאבדות... -מכירים? -כל הסיפורים של זה אותו הדבר... -אני???? נראה לכם??? -זה לא הקטע שלי! אבל באמת? זה הקטע של כולם... זה סוחף (אחרי הכל מתים על זה (ושוכחים שגם מזה ) העיתונות) אפילו זה הקטע שלי (לא שפעם אני אודה בזה..) תגידו אבל את האמת! כמה פעמים חשבתם על זה? אתם יודעים מה? לא על התאבדות על רצח... האמת לא באתי כדי לדבר על דברים כאלה אלה רציתי לשאול שאלה ``?`` למה? אני לא יודעת מה למה... ואני לא יודעת מי למה... אני רק יודעת למה באיזה נושא? אל תשאלו אותי תשאלו את זה שהמציא את השאלה... אני חושבת שהחיים גרמו לזה להיראות ככה... באותו היום... שהכל נברא... כל אחד חושב עושה (חוקים??? יש דבר כזה?) וגם אם כן מי שם עליהם... אז לכל אחד יש את ה``למה?`` הפרטי שלו ואל תנסו למצוא מה ה``למה?`` שלכם או לפתור אותו כי ברגע שפותרים ואין יותר למה אז מתים כי אין תמצית לחיים... ושאין תמצית לחיים בא הרגע למות ואם תמצאו את הלמה תמצאו גם את הדרך להתאבדות...`` לקוח מתוך היומן של החברה הכי טובה... שבסוף התאבדה...

שאלה דבילית:

היה לה אייסיקיו? יפה שאת משתפת את כולנו ביומן שלה, כי זה די ברור מהטקסט שהיא כתבה את זה לקהל. למה? למה היא התאבדה? או שבעצם התשובה לשאלה הזאת היא גם התשובה ל``למה`` של כל אחד מאיתנו בנפרד?. האם היא הגיע בגיל כזה צעיר למסקנה שרוב האנשים בעולם לא מגיעים אליה בחייהם? (תרתי משמע) האם היא מצאה את חלקה בעולם הבא עוד לפני שהטבע מצא את דרכה אליו? האם אנחנו צריכים ללמוד ממנה? -היא אומרת בעצמה שלא, היא אומרת שאסור לנו לשאול את השאלה הזאת, כי היא שאלה אסורה, שסופה הוא מוות. אבל לי יש שאלה עוד יותר חשובה אליה. אלמונית, איפה שלא תהיי עכשיו, יש לי שאלה: את חושבת שהגעת לתשובה? האם התשובה הנכונה ל``למה`` שלך היא זאת שהרגה אותך, או שמא דוקא התשובה הלא נכונה? אולי את טעית? אולי לא הגעת לתשובה? אולי לא היה לך כוח להמשיך לחפש והחלטת שהתשובה הכי נוחה היא התשובה הנכונה בשבילך, וחסכת לעצמך 70 שנה של סבל? האם את גילית את האור? או התמסרת לחושך? Life Is Art. Think About It.

למעלה