אובססיה?

1חיבוקית

New member
אובססיה?

זהו. נפרדנו. מזמן. יש לך מישהי חדשה. לי יש גם התחלה של משהו. משהו טוב. יותר טוב משהיה לי איתך לפחות. ובכל זאת - חייבת לדעת מה קורה איתך. גם כשנפרדנו בכעס, ואמרי לך שאתה חרא של בנאדם, לא יכולתי להפסיק. הפסקתי זמנית, עד שעבר לי, ואז שמתי עליך מעקב. וירטואלי, רק וירטואלי. לא בשביל משהו. רק כדי לדעת מה קורה איתך. רק כדי לדעת מה הרגשת כלפי. וגיליתי שהרגשת. רק לא ידעת להראות לי את זה בצורה שאני מכירה. והיה לי לא טוב. וזה עשה שגם לך לא יהיה טוב. אז זהו. סגרנו. ולא פעם אחת. ועכשיו זה סופי. ויש לך כבר מישהי כבר הרבה זמן. וטוב לי בלעדיך. אז מה הקטע הזה שאני עדיין רוצה לדעת מה עובר עליך? מאיפה זה בא האובססיה הזאת? ההרס העצמי הזה? הרי אני לא רוצה לחזור אליך. טוב לי ככה כרגע. בקשר החדש ובכלל... מישהו יכול להסביר לי מה זה הדבר הזה?

ה מוזה

New member
לדבר הזה קוראים .. רגש ../images/Emo68.gif

נפרדתם פיזית . כנראה שהרגש לא נפרד עדיין ,לחלוטין . רגש לא חותכים עם הגיון או מספריים .. וזה מה שקורה לך כנראה .. זה שטוב לך עכשיו לא מונע ממך עדיין להרגיש אליו , זה לוקח זמן לנתק רגש .. אובססיה? אולי מעט .. יש בכל אחד מאיתנו גם מעט רכושנות בכל אופן הוא היה "שלך " פעם ..וקשה לשחרר אותו מהלב . בכל אופן זה לא בריא . תשקיעי אנרגיה בקשר החדש שלך , תני לו למלא אותך עד גדותיך כך שלא יישאר מקום בלב לרגש הקודם ועם הזמן .. זו תהיה גם פרידה של הלב. בוקר
טוב .

למעלה