אובססיה

מיטללל

New member
אובססיה

שתפו מתי הרגשתם שאתם חלק מחיזור גורלי-חלק ב' ? מה היה? מה כלל? איך נגמר?

premadonna

New member
לגבי האובססיביות שיש לאנשים

שהייתי בלונדון השכרתי חדר בבית של אשה מבוגרת. ושם השכיר חדר בחור בן 33 שחזר בתשובה והחליט לנסות את מזלו שם. בקיצר הבחור הזה מה זה טמע חבל על הזמן . הוא לא חוקי שם הרי אבל משום מה הוא החליט ללכת ללשכת העבודה כדי שימצאו לו עבודה!!!!! אתם קולטים את האבסורד בדבר!!!!!!! מפה לשם הבחור הזה החליט שהוא התאהב בי. זה הגיע לרמות שבעלת הבית שלי היתה צריכה לשחק אותה שהיא מדברת איתי בקול רם כדי שאני יוכל לצאת בלי שהוא יסים לב שאני שם (כי הוא היה עוקב אחרי..). הוא היה פותח את הדלת בחדר שלי בלי לדפוק החצוף.. אחרי שהוא חזר לארץ הוא השאיר לי את הפלאפון שלו על המיטה שלי אחרי שאמרתי לו ים של פעמים שאני לא רוצה את הטלפון שלו. השיא היה כשהשכרתי דירה דרום ללונדון ... אחד השותפים לחדר החביא מצלמה בין השמיכות... (מצלמת ווידיאו) למזלי מצאתי את זה אחרי פעמיים שהוא צילם אותי והשמדתי את הקלטת. בקיצר יש הרבה אנשים מטורפים בארץ.... ואני בטוחה שאם זה מתחיל ככה עוד נראה אותם בכלא בעוד כמה שנים...

זכוכיות

New member
מממ היה בחור שהיה עוקב אחרי

למעשה, הוא עדין, פשוט לעיתים יותר רחוקות. פעם יום יום, כשהייתי יוצאת עם הכלבה בבוקר (בפיג'מה ורעמת שיער לא מסודר..) הוא היה יושב על הספסל מול החלון שלי ואז הולך אחרי מפארק לפארק. תקופה ארוכה הוא לא אמר מילה, פשוט הלך אחרי, עד שהתרגלתי לנוכחות שלו ואפילו זרקתי לו חיוכים מפעם לפעם, ואז יום אחד הוא ניסה להתחיל איתי, אמרתי שיש לי חבר (באמת היה), הוא התעקש, אמרתי שוב שיש לי חבר, ואז שוב, אמרתי שאני חייבת ללכת, והוא הוסיף "אוקיי ביי, אז מתי פוגשים אותך לקפה?" אמרתי "לעולם לא" קצת תקיף ואז הוא קרא לי סנובית והלך
מאז פעם בשבוע בערך הוא עדין הולך אחרי... מחייך, אומר לי "שלום דנה" או משהו כזה, אבל לא יותר מדי

נשמע מפחיד קצת...

תפתחי תעיניים..... זה נשמע קצת מפחיד.... או שבטעות יש לך חגורה שחורה בקונג פו.... ואז לא צריך לדאוג לך....

זכוכיות

New member
יש לי גז מדמיע בכיס

ואני משתדלת ללכת במקומות שיש בהם אנשים או לצאת החוצה עם השכן שלי והכלבה שלו. וכמה שזה נשמע מפחיד, הוא לא נראה לי מסוכן. מה גם שאם הוא היה הוא בטח היה עושה משהו כבר לפני כמה חודשים... בכל אופן, הכלבה שלי קשוחה

SickWarrior

New member
יש לי אובססיה לגבי מישהי

הכרתי ילדה אחת לפני שלושה וחצי שנים מאז שאני מכיר אותה אני רוצה אותה אבל קרו כל כך הרבה דברים שפשוט לא יצא קרה פעם אחת שרבנו ואז גיליתי שאני אובססיבי אליה או פשוט מאוהב בה בצורה מטורפת , אחרי שרבנו הייתי חייב לדבר איתה והייתי חייב להוציא ממנה איזה מילה טובה שלמחרת יהיה בסדר , אחרת לא הייתי נרדם בלילה. אני מוכן לעשות הכל בשבילה אם זה למות למענה ואם זה להרוג ואני לא יכול לתאר את החיים שלי בלעדיה גם אם אין בנינו כרגע קשר של חבר וחברה.

יולי246

New member
כשנפרדתי מהחבר שלי...

הוא לא כ"כ רצה לקבל את זה..שירתתי באותה תקופה בשלישות בר"ג אז הוא שכר דירה ממש מול הש"ג הראשי "כדי להיות קרוב אלי" כשהוא ראה שאני מסננת אותו בטל' הוא פשוט התחיל לחכות לי ליד האוטו כל יום כשהייתי מסיימת את הצבא.. האבסורד הוא.. או יותר נכון.. מה שמפחיד פה... זה שלא הייתה לי שעה קבועה שהייתי מסיימת בה את היום.. לא משנה מתי יצאתי הביתה ולא משנה איפה החנתי את האוטו הוא היה מוצא את האוטו שלי ויושב ומחכה לי שם... לא דיברתי איתו.. פשוט התעלמתי ממנו והייתי נכנסת לאוטו ונוסעת.. כשהוא ראה שגם זה לא עובד הוא היה שולח לי כל יום זר פרחים לבנים הביתה.. בסופו של דבר זה הפסיק ועכשיו אני שומעת ממנו רק פעם בחודשיים שלושה... אני מקווה שגם זה יפסיק מתי שהוא..

זכוכיות

New member
מעניין אותי איך אדם שאהבת

שרצית, שהיה בן הזוג שלך יכול פתאום להוציא ממך כזו דחיה... אף פעם לא הבנתי את זה... האקסים שלי הם החברים הכי טובים שלי...

יולי246

New member
בדיוק בגלל ההתנהגות הזאת שלו...

גרמה לי לכזאת דחייה.. גרמה לי לרצות לברוח... וזה ממש לא בהכללה כי הייתי בקשר אחר של שנתיים.. קשר נפלא ועד היום אני שומרת על יחסים חמים עם האקס..

pain is MY love

New member
אובססיה היא השם השני שלי :)

אני לא ממש גאה בזה אבל כשאני רוצה מישהו ממש ממש קשה לי לעזוב... אז בגיל 16 נתפסתי חזק בפעם הראשונה... מעבר לזה שהייתי כל הזמן מתקשרת לבחור ומציקה לו שניפגש וכאלה באיזשהו שלב זה הגיע למצבים ממש נואשים.. הייתי יוצאת לריצות בשכונה רק כדי להגיע בסוף המסלול לבית שלו ושם הייתי יושבת שעות ומסתכלת לחלון שלו כדי לראות אם האור נדלק ואם הוא בבית... פעם גם נסעתי בלילה עם חברה שלי בטרמפים לת"א לאיזה מועדון רק כי ידעתי שהוא יהיה שם.. בקיצור, הייתי מוכנה לעשות בשבילו הכל! חבל רק שהוא לא היה שווה את זה...

למעלה