אובססיית איתור מתעמלות

אובססיית איתור מתעמלות

למי עוד חוץ ממני יש אובססייה בלתי-נשלטת לאתר מתעמלות כל הזמן?? כל ילדה קטנה שאני רואה, ישר אני בוחנת (בלב..) את היציבה שלה, את חגורת הכתפיים, את המבנה גוף שלה... ואם היא במקרה גם משחקת/רצה או נמצאת בתנועה, זאת בכלל חגיגה...

chuch1

New member
חחחחחח

הייתי עושה התערבויות עם מי שהיה נמצא לידי האם זו שאני מסתכלת עליה בקניון היא מתעמלת/שחיינית/ג'ודוקאית או מה לא!!! עד היום אני מסתכלת על בנות ובלב אומרת לעצמי :" איזה גוף מצויין להתעמלות" או " בטוח שהיא מתעמלת!!!" מבינה אותך לגמריי!!!

Tammie

New member
גם אני ככה

כל ילדה היא פוטנציאל למתעמלת. יש בנות שפשוט נולדות עם הגוף. לפני כמה שבועות החלפתי מאמנת בקבוצת גן והייתה שם ילדה שהיה לה פשוט גוף מעולה! חגורת הכתפיים שלה הייתה פשוט מדהימה, זה היה נראה כאילו היא מתעמלת כבר שנים בנבחרת. אמרתי למאמנות האחרות שצריך לעקוב אחריה, לבדוק אם יש גם כשרון בגוף המצויין הזה... הרבה פעמים אני גם מסתכלת על בחורות באוניברסיטה ואומרת לחברות שלי- היא הייתה רקדנית, היא עשתה אתלטיקה, היא התעמלה. חבל שכמעט אף פעם אני לא יכולה לדעת אם צדקתי....

נעממהה

New member
זה תמיד עצוב לי...

לראות קטנטנות כאלה עם גוף מושלם להתעמלות... ויותר מזה, אני תמיד מדמיינת את הבנות שהיו יכולות להיות מושלמות להתעמלות תחרותית מתוך החוג שלנו, ויש כמה וכמה כאלה... אחת אפילו התקבלה להפועל תל אביב או משהו כזה (היא קטנה), אבל להורים שלה אין אפשרות לעשות את זה (גם כסף נראה לי וגם נסיעות של חמישים דקות כל כיוון...) אפשר להתחרפן מכמות הכישרון (התאורטי..) שיש פה, והוא לא מנוצל. נראה לכם שאפשר לייעל את המערכת ולהכניס את כל אלה להתעמלות?

אפשר ועדין קשה

גם אם נייעל את המערכת, עדין התעמלות תחרותית מצריכה השקעה עצומה מצד ההורים, בעיקר בכסף, בזמן, הסעות ותמיכה נפשית. גם בארצות שבהם תשתית מצויינת להתעמלות, עדין נדרשת השקעה עצומה מצד ההורים. כשרונות להתעמלות יש בכל מקום. בכל עיר, באמת, לא קשה למצוא. תמיד יהיו כשרונות "מבוזבזים" וזה נורא חבל לראות, אבל זו נראה לי דרכו של עולם, לא רק בהתעמלות גם בתחומים אחרים

אמא לה3

New member
אז אני לקחתי צעד אחד קדימה

ואם במקרה אני נתקלת בבנות שנראות מתאימות, אני מייד מזמינה אותן להתעמל...אפילו אם זה סתם בהליכה למכולת או בסיבוב בעיר.... אין לי בעיה לפתוח בשיחה ישירה עם האמא או הילדה.

למעלה