אוברדראפט מתמשך, איך יוצאים מזה?

ursan

New member
אוברדראפט מתמשך, איך יוצאים מזה?

אנחנו זוג טרי שמכניסים הביתה 7500 כל סוף חודש כאשר סך כל ההוצאות בממוצע הוא כ 7000 לחודש כולל החזרת הלוואה. חשבון הבנק היה ונשאר במינוס של כ 8500-9000. מכורח הנסיבות אנו נצטרך לקנות רכב בקרוב (15000-20000). השאלה שלי איך אפשר לעשות זאת והם בכלל כדאי לקנות עכשיו או שמה עדיף קודם להחזיר את כל ההלוואה ורק אחר כך לקנות רכב???

תשובה

במשך שנים. עם שני ילדים קטנים, הסתובבתי באוטובוסים ובמוניות שרות. עכשיו אני בעלת רכב אבל מצב כלכלי יותר טוב. החובות כמו בור שחור,תמלאו אותו קודם! בברכה קלרה

alonao

New member
אחזקת רכב יקרה- צריך לחשוב על ז

אחזקת רכב עולה כסף- דבר שיש לבחון אותו טרם רכישת הרכב 1. עלות חד פעמית לרכישה 2. עלות אחזקה חודשית (דלק, ביטוחים, תיקונים) לשני נושאים אלה יש לתת מענה קודם כלומר ראשית לחשב את העלויות הנ"ל ואח"כ מאיפה יבוא הכסף- האם ניתן להקטין בהוצאות החודשיות. אם לא תעשו זאת בתחילה לא יעברו חודשים רבים ותאלצו למכור את הרכב לכיסוי החובות או תאלצו להתמודד עם בעיות אחרות

דרינוש

New member
הרכב שעולה סכום כזה כמו שציינתם

לא נראה לי חדש, אפילו ישן. כלומר, תצטרכו להוציא סכום נכבד מאוד על התיקונים. מצד שני, אולי בזכות הרכב תוכלו למצוא עבודה שתביא יותר כסף לחשבון בנק. גם אפשרות. אבל אני חושבת שקודם כל צריך לחשוב על המצב הקיים ולנסות כמה שפחות להשתמש במילה "אולי". אולי כן, אבל אולי גם לא. תנסו להסתכל על ההוצאות שלכם במבט חדש ולבחון כל הוצאה והוצאה. תעשו לכם כלל שאין כסף קטן. כל שקל הוא משמעותי. הכלל הזה עושה פלאים ובאמת מוציא אנשים מהמינוסים.

למעלה