אוברול לא בטיחותי של שילב

bushy

New member

קניתי לקראת החג אוברול כחול לבני התינוק (כמעט בן 6 חודשים) בחנות שלכם. בשימוש הראשון של הבגד בני משך בטעות את אחד הכפתורים של האוברול והכפתור נותר בידו!!! למזלי ראיתי מיד כשהכפתור נתלש ולקחתי לו את הכפתור אך הבעיה הבטיחותית מובנת. מקרה מוות מסםר 1 אצל תינוקות הוא חנק מעצם זר. הייתי מצפה כי בגדים שקונים אצלכם בשילב יהיו הבטיחותיים ביותר עבור בני. אני מציינת את הבעיה הזו במטרה שתורידו את האוברול הזה מהמדפים כי רוב הסיכויים שהפעם הבאה שתשמעו על הבעיה הזו זו תהיה תביעה משפטית שילד בלע את הכפתור וחס וחלילה נחנק ממנו. אני מצפה כי תתייחסו לבעיה במלוא כובד הראש. כאמא טריה הרגשתי בטוחה במוצרים שלכם, חשבתי שאם אני קונה בשילב, אומנם אני אשלם קצת יותר אך המוצר יהיה באיכות גבוהה יותר ובטיחותית יותר. אני מאוד מבוהלת כרגע לאור התקרית שהתרחשה. החשש שלי הוא לא רק לבני (שאני מאוד ערנית כלפיו) אלא חשש כבד לתינוקות נוספים.

ההודעה שלך בהחלט מדאיגה. אחד הנושאים החשובים ביותר בשילב כפי שידוע לך הוא נושא הבטיחות. כל דגם של אופנה נדגם ונבדק על ידי בודקת אופנה מקצועית לפני שהוא מאושר למכירה בחנויות, הן מבחינה איכותית, אך בעיקר ובראש ובראשונה בנושא הבטיחות. כל נושא תלישת חפצים קטנים (כפתורים, לחצניות, רוכסנים וכו') מסוכן מאוד באופנת תינוקות, ואנו גם החברה היחידה בשוק שפועלת מול מכון התקנים על מנת שהבגדים שלה יהיו בטוחים יותר. אני אודה לך אם תוכלי להחזיר את הבגד לאחת מחנויות הרשת ולבקש שישלח לידי אישית, על מנת שאוכל לטפל בעניין. תודה על פנייתך שחר

למעלה