אוגוסט בפתח! והחודש...

glitter8

New member
אוגוסט בפתח! והחודש...../images/Emo124.gif

החודש חוגגים יום הולדת לשרית, (ב- 31 לחודש..לא לשכוח..) וגם...מפגש פורום! התאריך ייקבע בקרוב, אם יש מישהו שלא יכול בתאריך מסוים נא להודיע לי...! יאללה, התפקדות חודש אוגוסט- מי פה?

romens

New member
אחלה, מפגש פורום!

אני לא יכול בתארייכים 16 עד 19 וגם ב12 אני לא יכול

glitter8

New member
כרגע התאריכים המוצעים הם 23 או 24 לחודש

שזה יום חמישי או יום שישי מה אתם אומרים?

glitter8

New member
הופס../images/Emo5.gifטעות..סורי...

תגלי לנו בת כמה את, שנדע כמה נרות לשים על העוגה..(וכמה פעמים להרים אותך על הכסא..)

sarita4

New member
לא נראה לי שתרימו אותי

על הכסא אבל אם בא לכם אז בכייף חחחח ואני יהיה בת 28 ובקשר לטעות שלך לא נורא אני כבר רגילה

גם לי יש יום הולדת!!!

אני יודעת שאני לא חברה ותיקה בפורום, וגם אין לי כל מה להוסיף תמיד..... :( אבל לי יש יום הולדת יומיים אחרי שרית..... אז מפגש פורום יהיה מתנה נהדרת ליום הולדת..... (ותחשבו על זה....)

glitter8

New member
../images/Emo24.gifמזל טוב

נשמח סוף סוף להכיר אותך, ו...כן...הבנו את הרמז, כמיטב המסורת, במפגשי פורום מחלקים מתנות לכולם!
(לא לצפות ליותר מדי..בדרך כלל זה מסתכם בתחום השוקולד...
)

sarita4

New member
איזה יופי../images/Emo70.gif

כמה שיותר נחגוג יהיה יותר כייף ענבל שלחלתי לך מייל צרי איתי קשר

handlessman

New member
נראה לי...

שיש לי מפגשי הכנה לקראת המסע לפולין בתאריכים האלה, אני צריך לבדוק.

YulaShpil

New member
איזה כיף מפגש

ועוד יותר כיף מפגש ימי הולדת
אז מה לרשום על העוגה?
ואני לא יכולה ב-21 לחודש, ובינתיים זה התאריך היחיד התפוס לי באוגוסט.

handlessman

New member
אני אומר נשדרג את ההתפקדות הזאת...

לא סתם "היי, אני פה", אלא מן שאלון קצר כזה על הפרטים, כמו שיש בהרבה פורומים. גם כדי להכיר אנשים חדשים, וגם אם יש פה אנשים שלא כולם יודעים עליהם פרטים חיוניים. אז זה הולך ככה: שם: עיר: דבר טוב שקרה החודש: דבר פחות טוב שקרה החודש: שיר החודש של דויד: שיר החודש של אמן אחר: אלבום החודש: סרט החודש: איש החודש: תמונה (כן חברים, תמונה, זה לא עשינו מזמן): ותענו, לא לייבש!!

handlessman

New member
סבבה...

שם: עמרי עיר: קרית אונו דבר טוב שקרה החודש: מחנה קיץ 2007, עשיתי עגיל, והאוגר שלי מת... סוף סוף! דבר פחות טוב שקרה החודש: מממ האוגר שלי מת. עייפות מעצבנת ומתמשכת מאז המחנה. שיר החודש של דויד: Somebody Make Me Lauge שיר החודש של אמן אחר: Porcupine Tree - Wedding Nails אלבום החודש: אין משהו ספציפי. מתלבט בין Porcupine Tree - Deadwing ל-Sonata Arctica - Ecliptica ו-David Broza - Time of Trains. סרט החודש: סימפסונס הסרט - איזה סרט ענקקק, לכו לראות!! איש החודש: אין מישהו מיוחד. תמונה (כן חברים, תמונה, זה לא עשינו מזמן): מלפני חצי שנה בערך, עוד בחורף.

sarita4

New member
טוב אני אתחיל

שם: שרית עיר: קו קרית גת הרצליה דבר טוב שקה החודש: הופעה במצדה וחודשיים שאני נשואה פחוט טוב: לא עולה לי כרגע ושגם לא יעלה שיר החודש של דיויד: פרקינג קומפלטו איש החודש: שמעון פרס

glitter8

New member
ואני אמשיך

שם: ענבל עיר- קו קרית טבעון -חיפה דבר טוב שקרה לי החודש- קיבלתי את ניהול הפורום המקסים הזה+ברכה ליומולדת מדיויד. דבר פחות טוב: התחרבשו לי התכניות לקניית דירה.. שיר החודש של דיויד- איסלה מוחרס בגירסת הברוזה פייב איש החודש- גם אני בעד פרס תמונה תבוא בהמשך כי אני על המחשב של יאיר ואין פה (עדיין ) תמונות שלי קדימה, חברה, לא להתעצל! מי בתור?

romens

New member
טבו אם שרית עשתה זא , גם אני אעשה זאת=]

שם:רונן עיר:רעננה דבר טוב שקרה החודש: אממ... אחותי באה לביקור, הייתה ההופעה במצדה, היה לי יום הולדת ו..... אמ... בר אמרתי שהיה לי יום הולדת?! כן אני חושב שכן P: דבר פחות טוב: הצבא שלח לי מכתב לשאני צריך לחזור לעוד כמה בדיקות ומבחנים שיר החודש שדויד: רעמים וברקים איש החודש: בולי=]

גם אני....../images/Emo20.gif

שם: הדס עיר: ציר הרצליה-רמת גן דבר טוב שקרה החודש: קיבלתי נעלי ספורט חדשות (הראשונות מאז כיתה ט'....סיפור עצוב....) דבר פחות טוב שקרה (גם)החודש: בלימודים לפסיכומטרי, מרוויחה משכורת מינימום כמו ילדה בת 14, ומקבלת הוראות מאחמש"ת שצעירה ממני בשנה+. שיר החודש של דויד:- Raquel busca su sitio שיר החודש של אמן אחר: John Mayer - Wheel איש החודש: אימא שלי. וצירפתי גם תמונה, אני והחמסה שלי שקיבלתי מדיויד ורותי לבת מצווה.

למעלה