לגיון וטווין פיקס.
"לגיון" - בסך הכל היה פרק סביר, אבל עם הרבה עליות ומורדות באיכות שלו ובעניין שלי בו. קודם כל מעניין אם מתי שהוא נגלה את העבר האמיתי של דיוויד, כי בינתיים כל דבר שמתגלה בפרק אחד לגבי העבר שלו מופרך או מתהפך בפרק הבא, וזאת אחת הסיבות שאני מוצא את הסדרה מאוד מבולגנת, בינתיים. הפרק הזה חיזק את הדיעה שלי שכנראה כן יש לדיוויד אישיות מפוצלת(יש מצב שיותר מאחת). כעת נשאלת השאלה האם לני היא אישיות שנמצאת בתוכו, או שרק סוג של "שד שרודף אותו". נראה לי שהדרך היחידה לדעת את זה היא דרך הזיכרון של סידני מהשהות שלה במוסד הפסיכיאטרי שדיוויד היה בו. האם הסדרה תעסוק בזה כבר העונה? בכל מקרה אני לא יודע כמה סבלנות נותרה לי לסדרה. ציון: 6.

"טווין פיקס" - שוב עשיתי מרתון להדבקת הסדרה ואני אתן כמה משפטים כללים על הפרקים האלה. קודם כל אציין שהפרקים האחרונים היו הרבה יותר מוצלחים מהמחצית הראשונה של העונה. אומנם יש עדיין מלא קטעים מתים ופילרים בכל פרק ופרק, אבל סוף סוף דברים מתחילים להתחבר. גם בפרקים האחרונים היו הרבה יותר קטעים משעשעים ממה שהיה במחצית הראשונה שלה העונה. הדמות של הסוכן קופר בתור דאגי ג'ונס ממשיכה לגרום לי לפריחות בגלל המופרכות(אה!אה! ראיתם מה עשיתי כאן?
) של העלילה הזאת. אני כבר יכול לנחש בעצמי מה יהיו המשפטים הבאים שייצאו מהפה של דאגי בסצנות איתו. אחד הדברים המשעשעים בפרק האחרון ששודר היה לראות את מוניקה בלוצ'י. יש בסדרה, לטעמי, יותר מדי דמויות וחלק גדול מהן מרגישות לי מיותרות, אבל אולי לינץ' יפתיע וייתן לנו בסוף העונה את הפואנטה לכל הדמויות האלה. הסדרה ממשיכה להיות הזויה ברמות, אבל זה חלק ממה שמצליח לעשות אותה מעניינת אולי. בכל מקרה הגעתי למסקנה שהדרך הכי טובה לראות את פרקי הסדרה היא בהקלטה, כדי שיהיה ניתן להריץ קדימה את הפרק בכל הקטעים המתים- ויש יותר מדי כאלה.