אודה אם תתייחסו לשטויות ולדיעות הקדומות

איבן Najy

New member
אודה אם תתייחסו לשטויות ולדיעות הקדומות

http://news.reshet.tv/News/CrimeAndLaw/Crime/Article,15045.aspx http://www.notes.co.il/hanna/53835.asp?p=0 זו היתה תגובתי . ראשית אני מטיל ספק אם מדובר בארכיבישוף או שהמושג הוא המצאה של הכתב. כהן הדת לא יכול להיות קתולי כי כהני דת קתולים לא נישאים ולפי מיטב ידיעתי לא יכול להשתיך לכנסיות המזרחיות. לי לא נראה שבעל מעמד בכיר בכנסייה הפרוטסטנטית ייצור מגע עם ילדה. 2. צריך להסתכל לעצמנו גם בעיניים. חרדים עושים את צרכיהם בכנסיות נוצריות.ספרי הברית החדשה נשרפו באור יהודה. יהודים מבזים את הנצרות כאשר כותבים ת שמו של ישוע ב ר"ת יש"ו דהיינו יימח שמו וזכרו. את היהודים המשיחיים רודפים. כאשר משדרים לצד שכנגד שהוא אוייב גם ליאור שליין יכול "להטיל עליהם אימה" כי אז הוא הופך לחלק משיטה. כאשר אני קונה את המתיאוס פאסיון או המגניפיקאט של באך וקורא את הטקסט בברית החדשה אפשר לדבר בצורה נינוחה יותר.

לדעתי מדובר בכהן דת מכנסיה

ככלל התנהגות קנאית- פנטית היא חלק מהאיסלם והיהדות והרבה פחות מהנצרות ובל נשכח את סדרי הגודל של שלושת דתות אלה. אם בכלל מדובר בכהן דת או כלי קודש מדובר בכהן דת מכנסיה מזרחית, שעבר סרוס.

1ysrat

New member
כהן דת ונזירות הקתולים.......

כהן דת ונזירות הקתולים חיים להיות טהורים לכן הם לא נשאים לכן לא יכוליות נזירה בהריון

300101

New member
נראה לי שיש משהו בדבריך...

כמה שזכור לי יוספוס פלאוויוס (חי לפני כ-2000 שנה, יהודי)אמר שלא להתגרות ולהשפיל שלא צריך גם עובדי עבודה זרה. וגם אני לא חושב שצריך לעשות ככה, כי זה סתם מעורר שנאה שלא לצורך (אלא אם כן ההלכה אומרת שצריך לעשות דברים שיעוררו כעס), אפשר להתווכח בנועם....

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifמקרה מעצבן..לא ממש מפתיע..

כי הזלזול בערכים קדושים נהיה מאפיין למציאות שלנו פה.. אני לא כלכך יכולה להביע דעה כי לא ממש בטוחה שכל מה שכתוב שם אמין.. צריך לחפש את היחדיעה גם בערבית אולי יש יותר פרטים. מה שכן.. זה מקומם..לא ענין התחפושת לנזירה אלא עניין ההריון, שזה מצביע על היות הנזירה "אישה חוטאת או מתגאה במעשה זנות"
ולמה..למה בכלל לזה שהמציא את התחפושות לחשוב על תחפושת כזו? בלי קשר אם הוא מאמין אם הוא מכיר נזירות..הרעיון הוא איפה הכבוד העקרוני לאמונת האחר? השטן משתולל וכל ההתנהגויות עוברות לגבולות של הקצנה..כמו כל תופעות הטבע, כמו רמת העויינות המלחמתית ברחבי העולם..כמו המצב הכלכלי שמכה בכולם.. זה רק אומר שצריך יותר מכל זמן אחר.. להיות על הברכיים, ולהתפלל.. ולבקש כי אלוהים ירחם על העולם הזה שהולך מדחי לדחי, ויקים אנשים חזקים ומשוחים..שהמילה של רוח הקודש תקבל תאוצה ונפשות רבות יקבלו את הבשורה והישועה.. כי כבר לא נשאר הרבה זמן
אם זה היה באמת איש דת מאמין אז לא הייתי מצפה שיגיע לידי יריקה.. אבל בהחלט מבינה את הקנאה בלב מאמין לקדושת אמונתו!!

new2008

New member
מה לעשות חיים בעולם ציני

שום דבר לא קדוש חוץ מאלוהים..! וכל התלבושות של הנזירות שבאה לייצג אותם כ"קדושות" מעונות זה תחפושות פתטיות בדיוק כמו התחפושת של החרדים והתחפושות של הכמרים ובדיוק כמו שישוע דיבר על אותם מתפללים בבית כנסת לעיני הציבור כדי שיראו אותם וכדי לקבל כבוד.. חאלס אין פרות קדושות.. ומספיק עם המשחקים..אני לא מבין מאמינים שנפגעים מ"ביזוי" קודש הקודשים לכאורה זה מה שיבזה את אלוהים?! מכל שנות קיום האנושות..זה מה שיבזה אותו?! זה אולי יפגע באנשים שרואים את עצמם קדושים וטהורים בגלל שצחקו על המסורת שלהם ועל התלבושות שלהם שכביכול אמורות להעיד על הטוהר שלהם.. ולא אני לא עצבני!!!

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifזה בסדר יש דברים שמצליחים לעצבן../images/Emo13.gif

גם ישוע התעצבן "מאוד!!" פעם כשנכנס לבית המקדש וראה שהוא הפך למעין מערת פריצים ואפורטוניסטים
: מתי 21: 12 ودخل يسوع الى هيكل الله واخرج جميع الذين كانوا يبيعون ويشترون في الهيكل وقلب موائد الصيارفة وكراسي باعة الحمام13 وقال لهم.مكتوب بيتي بيت الصلاة يدعى وانتم جعلتموه مغارة لصوص. ישוע נכנס לבית המקדש וגרש את כל המוכרים והקונים בבית המקדש והפך את שלחנות מחליפי-הכספים ואת כסאות מוכרי היונים. 13 אמר להם: "הן כתוב, 'ביתי בית-תפלה יקרא', אך אתם הופכים אותו למערת פריצים." מורקוס 11: 15 وجاءوا الى اورشليم.ولما دخل يسوع الهيكل ابتدأ يخرج الذين كانوا يبيعون ويشترون في الهيكل وقلب موائد الصيارفة وكراسي باعة الحمام. 16 ولم يدع احد يجتاز الهيكل بمتاع.17 وكان يعلّم قائلا لهم أليس مكتوبا بيتي بيت صلاة يدعى لجميع الامم.وانتم جعلتموه مغارة لصوص. 15 הם באו לירושלים. כשנכנס לבית המקדש החל לגרש את המוכרים והקונים בבית המקדש, הפך את שלחנות מחליפי הכספים ואת כסאות מוכרי היונים. 16 ולא הניח לאיש להעביר כלי דרך בית המקדש. 17 למד אותם ואמר להם: "הלא כתוב, 'ביתי בית-תפלה יקרא לכל-העמים', אך אתם עשיתם אותו למערת פרצים."
ופה גם..אותה תקרית כשמובהר שהיה שימוש בשוט גם!: יוחנן 2: 14 ووجد في الهيكل الذين كانوا يبيعون بقرا وغنما وحماما والصيارف جلوسا.15 فصنع سوطا من حبال وطرد الجميع من الهيكل.الغنم والبقر وكب دراهم الصيارف وقلب موائدهم. 16 وقال لباعة الحمام ارفعوا هذه من ههنا.لا تجعلوا بيت ابي بيت تجارة. 17 فتذكر تلاميذه انه مكتوب غيرة بيتك اكلتني 14 ומצא בבית המקדש מוכרי בקר וצאן ויונים ומחליפי כספים יושבים שם. 15 הוא הכין שוט מחבלים וגרש את כלם מבית המקדש יחד עם הצאן והבקר; כן גם פזר את מטבעות החלפנים והפך את השלחנות, 16 ולמוכרי היונים אמר: " קחו את אלה מכאן. אל תעשו את בית אבי לבית מסחר." 17 אז נזכרו תלמידיו בכתוב: "קנאת ביתך אכלתני."
"קנאת ביתך אכלתני."

למעלה