אודה להמלצה לסדנת מקרונים או אפייה אחרת

iWrite

New member
אודה להמלצה לסדנת מקרונים או אפייה אחרת


שלום לכולן/םלא הייתי פה ה מ ו ן זמן... מפאת חוסר זמן לעולם האפייה שאני כה אוהבת שמחה לראות שbali המקסימה עוד מנהלת :]אני רוצה הקיץ לפנק את עצמי בסדנת אפייה (יום אחד) ואחת הבעיות בשימוש אינטרנטי זה המבחר העצום...הייתי רוצה החודש ללכת לסדנת מקרונים... או לחמים... אבל אני רוצה לבחור במקוםשאולי תוכלו להמליץ לי, מקצועי, מהנה, ששווה כל שקל!אגב, אם אסור להמליץ בפומבי אני אשמח בפרטי, אין לי כוונה שיעשו פה פרסומות למקומותאבל אין לי את מי לשאול... חוץ מאתכם/ןתודה וערב שקט :))
 

bali

New member
מנהל
שלום שלום לך


ראני מסכימה עם ההמלצה על עושים בישול. ראיתי תמונות מסדנת מקרונים שחברה שלי הלכה אליה שם והתעלפתי. אם אורן גירון מעביר אותה אז בכלל.

מה שלומך חוצמזה?
 

iWrite

New member
היי היי


אצלי בסדר, בהתחשב בטירוף שעבר על כולנו לאחרונה.
הייתה שנה עמוסה, אופה רק באירועים מיוחדים כלומר פעם ב...
אבל ממש מתחשק לי סדנת מקרונים ואני אבדוק בעושים בישול
זה גם קרוב אליי יחסית
איך את? :)
 

bali

New member
מנהל
אני בסדר גמור


משתדלת לאפות כשיש מי שיחסלו איתי את התוצרים, שזה אומר בעיקר לארוחות שבת, אבל אחרי שקיבלתי מעבד מזון חדש קשה לי להתאפק, אז הפריזר מלא בגלילי בצק עוגיות מסוגים שונים שהייתי חייבת להכין, ואני שולפת ואופה קצת כל פעם


ספרי לנו על הסדנה אם וכאשר תלכי אליה
 
למעלה