אודה לחו"ד מכם על המוטורולה מיילסון

שירוש201

New member
אודה לחו"ד מכם על המוטורולה מיילסון

החדש. אני מעוניינת לרכוש אותו וקצת מתלבטת לגביו... בבקשה עזרתכם,

שירוש201

New member
בטוח?

שמעתי שהסוללה לא מחזיקה הרבה זמן, ושיש עוד כל מיני פאקים קטנים שעושים עצבים כמו זה שאי אפשר להכניס תאריכי יום הולדת לאנשי הקשר ושהמסך נראה זוועה אחרי כמה נגיעות ושבאור יום לא רואים כלום במסך... מה דעתך?

yidan

New member
איזה החלטיות...

אתה נשמע משוחד משהו :) יש היום אנדרואידים אם מפרטים הרבה יותר טובים מה שיכריע לדעתי זה כמה את רוצה להוציא על זה אני לא כזה אהבתי אותו הוא מרגיש מצויין אבל מבחינת איך שהוא עובד הוא קצת איטי ומקרטע מעט יש לי גלאקסי עם רום פרוץ והוא עובד יותר חלק בהרבה... לא שאני ממליץ על הגלאקסי חס וחלילה

ilia1986

New member
למה?

הנה איך שהמיילסטון מרגיש ואיך שהוא מגיב http://www.youtube.com/watch?v=SFRrWzItkM0 אתה רוצה להגיד לי שהוא מגיב אחרת אצלך? הסיבה שבגללה התענינתי בו מלכתחילה זה כי הוא מהיר וחלק. ולפי הוידאו זה באמת כמו שזה אמור להיות. אצלך זה לא ככה? מאיפה קנית אותו?

yidan

New member
אז ככה

כמו שאמרתי לי יש גלאקסי שיחקתי קצת עם מיילסטון שחבר שלי קנה לפני משו כמו חודש וממה שהרגשתי הוא הרגיש איטי ומקרטע הייתי רוצה לציין שראיתי אותו ממש ביום שהוא קנה אותו (סלקום) ואני לא יודע איזה תוכנות היו עליו או כמה ווידגיטים הוא הספיק להעמיס עליו או אם היה לו איזה מנהל משימות בסיסי אז אני לא יודע להגיד איך הוא יעבוד אצל משתמש אנדרואיד מנוסה אהה ואני גם לא בטוח שהיה לו את גרסע 2.1 שזה הבדל משמעותי ואגב יש רומים פרוצים גם למיילסטון

ilia1986

New member
הבנתי

טוב קודם כל סלקום מוכרים אותו כבר בגרסה 2.1. זה דבר ראשון. דבר שני - בלי קשר לרומים ונסיון - לי פשוט נשמע שחבר שלך התלהב מאד מהמכשיר והריץ בו מלא תוכניות בבת אחת - כמו הטלפון, האינטרנט, המרקט ובטח עוד כמה וכמה כאלה - ופשוט שכח לסגור אותם. המיילסטון בוידאו כמו שראית עשה הכל באופן חלק לחלוטין ב 99% מהזמן. לא נראה לי שמשום מה שהמיילסטון שסלקום מוכרים זה לא אותו דבר. וחוץ מזה - אתה גם בעצמך אמרת - אפשר לפרוץ את המיילסטון על ידי רוטינג - ולהתקין עליו רום שמאפשר אוברקלוקינג. ראיתי וידאו שהביא את המיילסטון שלו ל 1.2 גיגהרץ. מה שכן שמעתי שבמיילסטון יש כל מני באגים כמו פוקוס בעייתי של המצלמה או השעון המעורר שלא עובד. בגלל זה פרסמתי את ההודעה שלי למטה - שמשום מה כולם החליטו להתעלם ממנה. אה וד"א בנוגע לגלקסי שלך - אני מסכים איתך שזה לא מכשיר בשמיים - אבל אתה צריך להיות גאה בו. יש בו מסך קפסיטיבי, ואנדרואיד בסיסי, ומצלמה 5MP. והמסך שלו הוא גם רחב יחסית. אני תקוע עם הנוקיה 5800 שלי - שבטיפשותי קניתי אותו לפני שנה וחצי כמעט - כי חשבתי שזה יהיה כמו האייפון. אז עוד לא הלמצאתי כ"כ בסלולארים כמו שאני היום. הגלקסי שלך לא רואה את הנוקיה שלי לא ממטר - אלא מאלף קילומטר. =)

yidan

New member
תשובה:

דבר ראשון אני מסכים איתך לגבי הגלאקסי ואני מאוד גאה בו וגם אם היה לי אופציה להחליף אותו לא היה לי למה כי אני מוגבל לבחירת טלפונים מאורנג ואין להם מכשיר טוב יותר מהגלאקסי ואני גם דיי ממצא את המכשיר אני מריץ עליו 1.6 והמעבד עובד ב710 ויש קומפקייץ שמגדיל את הראם וככה הוא רץ מצוין ואני מסכים לגבי מה שאמרת על המיילסטון וכמו שאמרתי אין לי מספיק נסיון איתו כדי להעיד על כמה הוא טוב או לא טוב באמת

ilia1986

New member
כן תכלס

אורנג' זו באמת אחלה חברה. אבל במקום להשקיע יותר בטלפונים של אנדרואיד כמו ההירו, ועוד כל מני כאלה ואחרים - הם משקיעים בחיקויים הזולים לאייפון של סמסונג וסוני אריקסון. כל ה magic touch, ultra touch, super touch וכו וכו שאין להם זכות להתקיים בכלל. לא נורא.. אולי הם יביאו יום אחד את הדיזייר לכאן. עד אז נצטרך לחכות לאייפון הרביעי. האמת אחד הנציגים הציע לי גלקסי בחינם לפני כמה זמן - אבל אחרי שראיתי את המיילסטון פשוט סרבתי. אבל עכשיו אני חושב שאולי בכל זאת עדיף לי להשאר על הנוקיה 5800 שלי עוד שנה וחצי... נחיה ונראה.

yidan

New member
מסכים לגמרי על כל הטלפוני סמסונג האלה

אבל מה לעשות הם מוכרים ואגב ההירו לא הרבה יותר טוב מהגלאקסי ואגב לגבי האייפון היה לי אופציה לקחת אותו והעדפתי את הגלאקסי ולא הצטערתי לשניה ולחשוב שהוא הטלפון אנדרואיד השלישי בעולם בערך ואיזה מכשירים יש עכשיו מעניין כמה טוב הם עובדים אם אני כל כך מרוצה מהסמסונג

ilia1986

New member
כן

הם מוכרים בגלל שאנשים חושבים שהם יתפקדו כמו האייפון. ומי שאף פעם לא השתמש באייפון ממשיך לחשוב ככה. אני הייתי אחד מאלה שרכש את ה 5800 בגלל שהוא חשב שזה יהיה כמו האייפון. תכלס - הונאה של המוכרים. ההירו לא הרבה יותר טוב מהגלקסי - אבל לו יש מולטי-טאצ', 7 מסכי בית, וממשק הסנס. בנוסף לזה אותו כן שדרגו ל 2.1 האייפון העכשווי הוא עדיין מעולה לדעתי. הבעיה היא שכל פעם שיוצא אייפון חדש - הישן נהיה לא רלוונטי.

yidan

New member
הדברים שציינת

ברום החדש שיש לי אני יכול לבחור כמה מסכי בית (עד 12) ויש אפשרות גם להלביש עליו את הממשק של HTC ומולטי טאצ מבחינת חומרה המכשיר תומך רק שלא יצאו תוכנות תומכות לגרסא 1.6 והשדרוג של ה2.1 2.2 יגיע כנראה אבל עוד זמן מה ובתור רום פרוץ עד אז אני מקווה שיגיע מכשיר יותר מענין לאורנג ואני אשדרג ואני לא רואה את עצמי קונה אייפון מאז שיש לי את האנדרואיד כל מכשיר עם מערכת הפעלה אחרת נראה לי כמו סוג של נכות

ilia1986

New member
תראה

בנוגע לרומים פרוצים, רוטינג וכו - אני יכול להגיד לך שאני לא מאד מתלהב מזה מ 2 סיבות: 1. זה מפר את האחריות 2. זה יכול להרוס את המכשיר. המקרה שלך כפי שאתה מתאר הוא מקרה מוצלח. אבל יכול להיות שלמישהו יהיה בדיוק את אותו המכשיר שיש לך - והוא יעשה את אותם פעולות - והמכשיר שלו יידפק. לי נגיד יש נוקיה 5800 - והרבה דברים שהורדתי שלא דרך החנות הרשמית (וגם כמה כאלה שכן) דפקו לי את המכשיר פעם. וזה עוד בלי באמת לפרוץ אותו.. פשוט סתם להוריד תוכנות כאלה ואחרות מכל מני אתרים לא רשמיים. אז זה בכל מקרה סיכון. ותכלס אמרו שגרסה 2.1 אמורה להגיע לגלקסי באופן רשמי ב"חודשים אפריל מאי".. לא נראה לי שזה יקרה, אבל נראה. בנוגע לאייפון - זה עניין של טעם. לאייפון יש את היתרון הזה שאתה מקבל מכשיר שכבר עובד - ולא צריך להתעסק עם פריצות, גרסאות והגדרות מסובכות. נכון, אין לו אפילו מאית מהקסטומיזציה שלש לאנדרואיד - אבל כן יש בו ממשק סולידי לדעתי, וכמובן אסור לשכוח את ה 200 אלף תוכנות שאפשר להוריד מהאפסטור.

yidan

New member
במקרה שלי

לא היה לי יותר מדי אכפת להרוס את הטלפון הרומים והפריצות שקיימות היום הם ברמה גובהה מאוד והאחוז של הטלפונים שנדפק הוא מאוד קטן יחסית ואני לא בטוח שזה לא חוקי כי זה לא כמו האייפון המערכת הזאת בנויה על קוד פתוח והחברות הגדולות משחררות כל הזמן קודים של מקור לגירסות החדשות של התוכנה ואני מבטיח לך שמתוך האחוזים של המכשירים שנמכרים הרבה יותא אייפונים נפרצים מאשר אנדרואידים גם לאנדרואיד יש מרקט עם כמות אפליקציות לא רחוקה מהאפססטור רק שבאנדרואיד חלק גדול מאוד בחינם ואם באיפון אתה רוצה שלמכשיר יהיו אפס נורמאליים אתה חייב לפרוץ אותו אם אתה לא רוצה לשלם על זה הרבה כסף (מחקר שנעשה והראה שמשתמש אייפון ממוצע מוציא כ70 דולר רק על אפס בחודש)

ilia1986

New member
טוב

במקרה שלך אני יכול להבין - אבל עדיין. אני לא הייתי מסתכן בזה שהטלפון שלי ייהרס - כי זה בכל זאת - טלפון. ובנוסף לזה ממש לא זול - אפילו אם קיבלת אותו בפיצוי-זיכוי. בנוגע לפריצה עצמה - זה ידוע לדוגמא שלפרוץ ולעשות רוטינג למיילסטון כבר מפר את האחריות - כי זה משהו בניגוד לכוונה של מוטורולה. אני חושב שככה זה גם במכשירים אחרים. אין כאן עניין של חוקי - לא חוקי. זה פשוט עניין של אחריות. האמת גם באפסטור יש מלא תוכנות בחינם. לי יש מנוי שם, ויש לי כבר יותר מ 100 אפליקציות שאת כולם הורדתי בחינם. 70 דולר על אפליקציות בחודש זה פשוט מטורף. אני לא חושב שאנחנו נגיע לסכום כזה אי פעם. ובנוגע לפריצת האייפון - לא רק שזה גם מוריד את האחריות - אלא זה גם יכול לגרום ללא מעט בעיות טכניות וכו.

nimrod m

New member
דעתי

המכשיר עצמו נחמד - מסך נהדר (גם רזולוציה וגם תגובה למגע). אם אומרים שבנקסוס הרמקול חלש - הרי שבמיילסטון הרמקול יכול להעיר מתים... מאוד חזק. הסוללה באמת לא מחזיקה מעמד. אם את מדברת הרבה במהלך היום יש מצב שתשארי ללא סוללה בערב... המכשיר כבד למדי. לגבי ההערה שקשה לקרוא את המסך באור יום חזק - לדעתי זה נכון לכל הטלפונים החדשים. אבל כן - גם לגבי המיילסטון. הGPS די איטי. לוקח הרבה זמן עד שהוא מזהה מיקום ראשוני. אבל לדעתי אם קונים שירות GPS מספק הסלולר הבעיה הזו תפתר. מערכת ההפעלה אנדרואיד 2.1 עדיין לא מושלמת ויש פה ושם פינות מעצבנות. הטלפון שלי נקנה בחו"ל והוסב לעברית. לא משהו. צריך לבדוק את הטלפונים שמוכרים בארץ: - האם כששולחים סמס עם עברית ומספרים המספרים מוצגים ונשלחים נכון (ולא תקבל סמס שמשהו עלה 731 ש"ח כאשר בעצם הוא עולה 137 ש"ח...) - האם במסך הראשי של הקאלנדר אפשר לראות עברית מימין לשמאל ולא הפוך. בהצלחה... נמרוד.

miha33

New member
אני עם המכשיר מאז 02/2010 - מרוצה מאוד.

עברתי מנוקיה E71 - עולם אחר. למרות באגים של 2.1 - עדיין מכשיר טוב. נוח. מזל שקניתי טלפון עם מקלדת פיזית. שימושי מאוד. ממתין ל 2.2 - אמורה לפתור באגים + לשפר ביצועים

למעלה