אודה לכל מי שיוכל לענות לי על השאלה הבאה.

ברוך 28

New member
אודה לכל מי שיוכל לענות לי על השאלה הבאה.

אני כרגע סטודנט שנמצא באמצע הדרך בתואר. האם על מנת להתחיל בתהליך עליי קודם כל להשלים את התואר ואז להתחיל בהליך ההגירה או שאפשר להתחיל מעכשיו בהנחה שאני קורא פה כי לתהליך ספירת הנק' הם מגיעים רק לאחר כשנה שנה וחצי מיום הגשת הבקשה. שאני מאמין שעד אז אסיים כבר את לימודיי. השאלה השנייה היא איזה הליך יותר מהיר הגירה של עובד מקצועי אקדמאי או תהליך של ספונסרשיפ (יש לי דוד בטורונטו) ומה משך התהליך של הספונסרשיפ? האם פחות משנתיים וחצי כפי שאני רואה שלוקח במסלול הרגיל? אודה לכם אם תוכלו לענות לי על שאלות אלו. ברוך.

ספונסרשיפ מיועד רק להורים, ילדים ובני זוג.

כך שאתה לא יכול להגר כלל במסלול משפחה, אלא אם כן דודך ערירי או שאתה קטין יתום...... לגבי מסלול עובד מיומן, הדרישה היא שבעת פתיחת התיק יהיו לך 67 נקודות. הדוד מעניק לך 5 נקודות. בדוק את עצמך, אם אתה מגיע בעזרת הניסיון המקצועי נכון להיום, מקסימום אנגלית, ומצב משפחתי, ל 67 נקודות אתה לא צריך להמתין להשלמת התואר, אחרת אתה חייב להמתין. יתרה מזאת בקרוב תתפרסמנה תקנות חדשות ויהיו מקצועות מסויימים שבעליהם יוכלו לעקוף את התור ולהגר תוך זמן קצר מאד.

Astroo

New member
מעניין מה ייקרה לבעלי אותם המקצועות שהגישו

לפני 28/2/08. נניח א' הגיש לפני שנה ויש לו עוד לפחות שנתיים להמתין. עכשיו מחליטים להכניס את המקצוע של א' לרשימה המועדפת. כעת ב' שהוא בעל אותו המקצוע מגיש לפי התקנות החדשות ומטופל בתוך שנה, ז"א שנה לפני א', שהגיש הרבה לפניו . בנוסף, ב' טופס מקום במכסה השנתית וגורם לדחייה נוספת בעיבוד תיקו של א'.

נצטרך לחכות לפרסום התקנות

ובכל מקרה, אם לא' ו ל ב' יש אותו מקצוע מועדף שיפורסם כמקצוע זכאי לעיבוד מהיר, יוכלו שניהם לזכות בעיבוד מהיר. אחד בדרך הטבע, והשני ע"י ביטול בקשתו הישנה והגשת חדשה מייד לכתתפרסמנה התקנות החדשות.

Astroo

New member
אבל לא הגיוני שיתחילו לטפל בתיקים החדשים לפני

שיסיימו לטפל בכל מגישי 2006-2007. אחרת "המועדפים" החדשים יגמרו את כל המכסות לשנת 2008-2009 וזמן ההמתנה של המגישים הותיקים יתארך עוד יותר.

למעלה