אודה לכם אם תוכלו לעזור לי

נגה ב

New member
אודה לכם אם תוכלו לעזור לי ../images/Emo39.gif

חברים יקרים, אני פונה עליכם בבקשה שתעזרו לי במשימה לא פשוטה העומדת בפני בחודש הקרוב. שמי נגה ואני נמצאת בשלב האחרון של איסוף נתונים לדוקטורט בפסיכולוגיה חברתית, בהנחייתו של פרופ' שוורץ מהאוניברסיטה העברית. הדוקטורט הוא בנושא קונפליקטים פנימיים. במסגרת שלב זה אני מתמקדת בקונפליקט עבודה-משפחה, קונפליקט שאני בטוחה שנוגע לרבים מאיתנו. בשלב זה עלי להעביר שאלונים לאנשים שיש להם ילדים עד גיל 18 ואשר עובדים במשרה מלאה או מגדירים עצמם כבעלי קריירה (רצוי זוגות). השתתפות במחקר תדרוש עד שעה מזמנכם (בד"כ פחות): עוזר מחקר שלי (או אני עצמי) אגיע לביתכם (או לכל מקום שנוח לכם) בשעה ובזמן הנוחים לכם, ותתבקשו למלא שאלונים. כמו בכל מחקר אוניברסיטאי בפסיכולוגיה, אנו מקפידים על אנונימיות וחיסיון מלא של כל הפרטים שימסרו (השאלונים מוכנסים למעטפות מייד עם מילויים ונפתחים כולם יחד). מתגובות שקיבלתי מאנשים שכבר השתתפו מחוויית מילוי השאלונים הללו והחשיבה על הנושא הינה מעניינת מאוד גם עבור המשתתפים עצמם. אנשים שמוכנים להשתתף במחקר או שרוצים לשמוע עוד פרטים עליו ללא התחייבות, יוכלו ליצור עימי קשר במייל [email protected] או [email protected] תודה רבה מראש ותודה גם לכל מי שהקדיש מזמנו כדי לקרוא את ההודעה נגה סברדליק המחלקה לפסיכולוגיה האוניברסיטה העברית ירושלים

למעלה