אודה לכם אם תוכלו לעזור לי.

b a l u g a

New member
אודה לכם אם תוכלו לעזור לי.

בני הבכור בן השש עדיין מרטיב בלילה. עד לא מזמן זה לא היה מפריע לו הוא היה קם רטוב או עם פיפי יבש ומחליף. בשבועיים האחרונים הוא קם באמצע הלילה אחרי שמרטיב ומחליף וחוזר לישון. אני רואה את זה רק בבוקר. לצערי אני גרה בחו"ל ומה שאמרו לי אצל הרופא ילדים שלי זה לקנות מכשיר שנקרא sleep dry ועם זה לטפל. השאלות שלי: 1. האם כדאי להתאזר בעוד קצת סבלנות לנוכח העובדה שיש התקדמות כלשהיא לאחרונה (מתעורר כשמרטיב) 2. האם מישהו שמע על המכשיר הנ"ל? האם הוא בטיחותי? אני חייבת לציין שזו נראית לי בעייה פיזיולוגית בלבד. הוא נגמל מחיתול מאוחר (3.9) ומעולם לא נגמל בלילה מלכתחילה וכן הוא בריא בנפשו ומעולם לא עבר טראומות וכל מיני. אודה מאד מאד למי שיוכל להאיר את עיני בנושא כי אני די אובדת עצות.

הרטבה בגיל 6

שלום לך הרטבה בגיל 6 מהווה בעייה לכל הדעות אולם זה שבנך מתעורר לאחר ההרטבה אולי משפר במעט את חומרת המצב בהחלט ישד מקום להתחיל לטפל הייתי ממליץ כי ייבדק קודם כל ע"י רופא המטפל בהרטבה וזאת על מנת לשלול בעייה אורגנית המכשרים לטיפול בהרטבה הינם בד"כ בטוחים בהצלחה ד"ר יוסי בנימיני

27רובי

New member
פריצת דרך בנושא הרטבת לילה

אני אבא לילד בן 8 שהרטיב כל לילה וכבר התייאשתי אחרי שניסיתי כמעט הכל עד שהגעתי לפיתרון האמיתי ללא עזרת רופא - יכול להיות שהמכשיר שאת מדברת עליו זהאותו מכשיר אבל בארץ הוא נקרא דריי נייט. מדובר במכשיר חדשני עם עוצמה חזקה יותר מכל המכשירים שקיימים בשוק + רטט שמעיר את הילד בשניה הראשונה שיש טיפת שטן הבן שלי נגמל לפני שבועיים אחרי 4 שבועות טיפול כל המעוניין יכול ליצור איתי קשר 0573191473 ראובן

למעלה