אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי...

ענת פפ

New member
אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי...

העניין הוא כזה - יש לי בלוג שהלוגו שלו קצת...איך לומר...חובבני על גבול מעורר רחמים. לצערי אין לי גישה לתוכנת פוטושופ או ידע בעיצוב גרפי. מישהו יכול בבקשה להמליץ לי כיצד לעצב את הלוגו, או לעצב אותו? (...ואני מתנצלת מראש אם זאת בקשה מוגזמת) חשוב לי שיהיה רשום : המדריך לארגון מסיבות רווקות תודה מראש

אשמח לנסות

הצצתי בכמה בלוגים של תפוז ובאף אחד מהם לא ראיתי לוגו... אשמח אם תראי מה הנתונים שהם דורשים בגודל של הקובץ... פשוט הבלוג שלי בבלוגר אז לא יכולה לראות נתונים של תפוז

ענת פפ

New member
תודה רבה!!

הבלוג שלי אינו במתכונת של יומן, אלא ממש מדריך לארגון מסיבות רווקות. כל רשומה הינה ראש פרק. התמונה הראשית של הבלוג היא מעין לוגו למדריך (ומצורפת לכל אחד מן הפרקים=הרשומות) גודל מקסימאלי 500K רצ"ב קישור לבלוג : http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=ravakot תודה רבה!!

ענת פפ

New member
הלוגו החדש כבר מעודכן בבלוג, תודה!!!../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

ענת פפ

New member
הי, ענת. יש לי שאלה נוספת

האם קיימת אפשרות להגדיל את התמונה? הלוגו שעיצבת יצא כ"כ יפה שהחלטתי למקם אותו בדף הראשי של הבלוג בגדול. הבעייה היא שהתמונה ברזולוציה נמוכה ורואים את הפיקסלים. אני יודעת שביקשתי תמונה בגודל עד 500K, אבל בתמונה הראשית של הבלוג ניתן למקם גם תמונות גדולות יותר. את יכולה להנחות אותי (אם זה בכלל אפשרי...) כיצד להגדיל את התמונה?

ענת פפ

New member
אני מקווה שזו לא טרחה גדולה מדי ../images/Emo9.gif

אפשר אולי ל-1M ? אני מקווה שזה יתאים. תודה מראש על הרצון והנכונות לעזור

התכוונתי לגודל בס"מ לא בנפח

1M זה גדול מדיי בנפח זה ייטען לך מאוד לאט ... נסי את הקובץ שצרפתי - מקווה שזה יתאים

למעלה