אודה לכן על העזרה

tsveeka

New member
אודה לכן על העזרה

שאלתי שאלה 'איך מחדשים את המשיכה המינית-ריגשית של אישה' ואף אחת לא ענתה. זה מאוד חשוב לי. התשובה אינה מובנת מאלייה, לפחות לא לי. החברה שלי מחפשת ריגושים, היא מאוד דורשת מעצמה וממני מעין שלמות וזה מאוד קשה. אני מאוהב בה מעל לראש ורוצה ומוכן להשקיע בה. עליי לציין שהיא הראשונה שלי (אני מאמין גם האחרונה). היא רוצה שאני ארגש אותה מצד אחד יחד עם זאת זאת בחורה שקשה להפתיע אותה כי היא אנינת טעם, הטעם שלי שונה משלה. אנחנו כבר שנה וחודש ביחד. מאוד מאוד חשוב לי העזרה שלכן, גבירותיי. אשמח לקבל תגובות.

לא התייחסתי אז

לא כי לא מזיז לי, אלא כי אין לי מושג מה לייעץ במקרה כזה. כי דעיכה רגשית וכניסה לשגרה הן הפחד הגדול שלי גם. ואתה מדבר על המצב שנוצר עוד לפני המגורים המשותפים, שהם הסכנה הגדולה ביותר. כבר חשבתי על העניין בעצמי, למרות שבקשר הזוגי שלי, עוד לא הגעתי לשלב שיש מה לתקן. ה"כללים" שלנו לא מתאימים אחד לאחד לזוג שחי יחד, אבל אולי תתחבר לרוח הדברים. בן זוגי ואני החלטנו ש- : 1. נדחה, עד כמה שניתן, את המגורים המשותפים. בעוד שנתיים אנחנו עוברים לתקופה בארה"ב ולא תהיה לנו ברירה, אבל עד אז - חיים בנפרד. עדיף למשוך את התקופה כשמחכים לכל מפגש; 2. משתדלים לא להיפגש כל יום; 3. מקפידים, שעל כל מפגש בדירה יהיה מפגש בחוץ, בבית קפה למשל; 4. הולכים כל שבוע לסרט. אנחנו אוהבים סרטים; 5. אוכלים בחוץ לפחות פעמים בשבוע; 6. לא מבלים אחד עם החברים של השניה. שכל אחד ישמור לעצמו את עולמו הפרטי; 7. לא הולכים לארוחות עם המשפחה. כל אחד שיבסול את שלו, פשוט כך. המטרה היא לצמצם את משקל הדברים המעיקים בהווי המשותף; טוב, הדברים בנאליים מאוד, אבל זה מה שאנחנו עושים. אולי לכם יש תחביבים נוספים, אבל הבנת את המגמה שלי. כמה שפחות להשתעמם בבית, כמה שפחות להיתקע בטלוויזיה. זהו.

T r i l i a n

New member
באמת?

אני לא הייתי עומדת באף אחד מהתנאים האלה, כ"כ לא מתאים לי...חוץ ממגורים משותפים - אבל אצלנו זה מתוך אילוץ כלכלי, לא מתוך רצון. אני גם כ"כ רחוקה מלמצות ולהתחיל להשתעמם. אנחנו 5 שנים ביחד ונראה לי שיש לי עוד הרבה זמן עד שאתחיל להרגיש שחסרים לי ריגושים.

גם אני רחוקה מלמצות

אין לי מושג אם זה בגלל ה"כללים", או שסתם הכללים מצליחים להתקיים כי הם מתאימים לנו.

tsveeka

New member
בואו אני אסביר את עצמי קצת

כאמור, היא הראשונה שלי. אין לי ניסיון מיני "עשיר", התחלתי ייעוץ מיני בזמנו, שעבר מייעוץ כזה לייעוץ זוגי שהמשיך לייעוץ אישי שלה. התמקדנו בקשר והבעיות האישיות שלה, אני הלכתי איתה ותמכתי בה. הייעוץ נקטע מטעמים אדמיניסטראטיביים ועברנו ליועצת חדשה (אני נכה צה"ל, משרד הביטחון - אגף השיקום מממן את הטיפולים והוא עשה בעיות פתאום). החברה שלי לא התחברה ליועצת החדשה, אז מצאתי דרך לחזור ליועצת הקודמת. בחודש הבא אנחנו אצלה. כל הזמן הזה, ההורים שלה נגדי, כי אני "לא מושלם" - האבא האמת, לטובת ביתו קרי לטובתי. לדעתי, הגורמים האלה משפיעים הן עלייה והן עליי לקשר המיני. בזוגיות הקשר שלנו חזק. המין שלנו בבעייה. אתמול ריגשתי אותה במשהו קטן. הצרה שריגושים כמו לנסוע לצפון, נסיעה לחו"ל, ללכת ל"ספא על הים" זו בעייה מצידה (היא כרגע בטיפולי פילינג ואסור לה שמש וספא "יקר מדי"). אז אני די אובד עיצות.

אם תסביר מה גרם

להתרחקותכם ומה גרם למשיכה מינית-ריגשית קודם אצל בת זוגתך נוכל להועיל יותר בתשובותינו.

tsveeka

New member
דירה היא הפיתרון בשבילי

מה שנראה לי ההתרחקות המינית קרתה בגלל בעייה פיזית מינית של החברה שלי. הייתה לה איזושהיא בעייה הורמונאלית. אח"כ החלו בעיות בינה לבין אימה, זה נמשך בריב בינה להוריי מה שמשאיר אותנו בחוץ, אין פרטיות, אין מקום אישי של שנינו. הדירה היא הפתרון. היא בחורה שדורשת הרבה מעצמה וממני, זה מכניס את היחסים ללחץ מסוים. הבחורה לא קיבלה אהבה בחייה לא מההורים ולא מהבחורים שהכירה. אני הראשון שנותן מהלב (או מהבטן) את הנשמה, כזה אני. היא התאהבה באישיות שלי ונמשכה אליי חיצונית. אני נמשכתי אלייה כמובן ועם הזמן התאהבתי בה. יש איזשהוא משבר אהבה, הנקודה היא שאני אומר לה שקשר זה שניים, היא צריכה לעזור לנו להחיות את התשוקה.

למעלה