אודה למטפלים שבחבורה, אם תתיחסו

גן חיות

New member
לא טוב אבל יש תקווה

אפשר להסתכל על הדברים גם הפוך - אם הגענו למצב שפרוקטור אמד עצבל עוזרת לממן כנס שבו מדברים בגנות הניסוים,רוני ראדו לימד אותי והוא חד-משמעית נגד ניסויים ונגד החתמה - כנראה למד מניסיוני ומתקן את דרכו ושל תלמידיו-----אז המצב לא טוב, אבל משתפר.

naja

New member
הכי טוב להמציא דברים......

"מגדל המוות" שלך הוא אותו מגדל ששייך לפקולטה לרפואה, אליה אין לטרקל שום קשר. האם כל המרצים באוניברסיטת ת"א קשורים לדעתך למגדל הזה? ומה עם הסטודנטים? משרדו של טרקל ממוקם כמה קילומטרים משם ואין לטרקל שום קשר למגדל ולא, המסדרון המוביל אל המשרד לא מעוטר בחיות מפוחלצות וכדומה מהסיבה המאוד פשוטה שהמשרד של טרקל ממוקם במיבנה דמוי קרוואן חסר מסדרון........(אופס, מי יצא טמבל....) בקשר לתלמידיו של טרקל ומאות החיות שהם הורגים כל יום- הייתי סטודנט שלו ואתה ממש הוזה. לא ראינו בע"ח לאורך כל הקורס וכשהוא כבר דיבר על ניסויים הוא הראה לנו הכל בוידאו!!! בקשר לכל שאר הדברים שרשמת-אני לא מכיר את האנשים, אבל מאחר והוכחת פה שאתה קשקשן לא קטן, אני משער שגם שאר הדברים שרשמת אינם נכונים....

feline9

New member
וזה גם הוצאת דיבה

במעבדה של טרקל לא הורגים כיום (ובשבע השנים האחרונות למעשה) כמעט בעלי חיים (אולי 1 בשנה) וחבל שאנשים שקוראים חושבים שאתה דובר אמת. פרויקט חיות וחברה פותח צוהר בארץ לתחום שבחו"ל כבר קיים עשרות שנים. תלכלכך על האנשים שמגיע להם!

miromiro

New member
שלום מיכה-

קראתי את הדברים שנכתבו בקישור וגם את התגובות הנחרצות שהתקבלו כאן. נראה לי שהאמת נמצאת אי שם באמצע. רוני ראדו, אכן שינה את דרכיו הוא אפילו אומר בפה מלא הייתי X היום אני Y שבמקום שעומדים בעלי תשובה צדיקים לא יבואו שם. עניין פרוקטר אנד גמבל נכון והובא למודעותם של הנוגעים בדבר לדעתי לכנס הבא הם כבר לא יהיו קשורים. לגבי מר טרקל שמעת כבר פה מתלמידיו וגם בשרשור ההוא נאמר ע"י מישהוא שיותר מכל צריך להעריכו על תרומתו לקידום העניין. חוץ מזה שיש שם גם לא מעט רכילות מרושעת ואם אין לה הוכחות אז צריך להתעלם ממנה. עם דבר אחד אני מסכים 100% וזה לגבי מה שנכתב על מכללת מגן דוד ירוק. ואיך אתה קשור לעניין?

miromiro

New member
בקשר למשרד-

המשרד הישן של חיות חברה , היה ממוקם במחלקה לביולוגיה או זואולוגיה שם מן הסתם קושט המסדרון בשרידי בע"ח, וזה מקור הבילבול.

**לילך**

New member
לגבי פרופ טרקל ויחסו לבע"ח

אני זוכרת שהוא שימש כיועץ בית המשפט במשפט שנקרא: "חתולה עיוורת וכלבה חסרת רחם" בעיצות שנתן וציטט השופט בפסק הדין התגלתה מצד פרופ טרקל חמלה ואיכפתיות רבה כלפי בע"ח והתיחסות אליהם כאל יצורים בעלי רגש ונשמה, בזכות הייעוץ שלו, השופט פסק במשפט בהתאם לרווחת וטובת בע"ח (בדיוק כאילו היו ילדים) והתעלם מכך שבחוק הם נחשבים למעשה לרכוש (דובר שם למעשה במשפט שלמה מודרני, הבעל והאשה התגרשו והבעל ניסה לדרוש חלוקת ה"רכוש" כלומר הכלב והחתולה, אלב לא אהב אותם במיוחד, לכלב והחתולה היה יותר טוב אצל האשה - כך עלה מהחקירה והבדיקה שערך פרופ טרקל). אני מאד מאד מעריכה את פרופ' טרקל על הדברים שכתב ביעוצו במשפט ההוא ואם זה מעיד על היחס שלו כלפי בע"י בכלל, הרי שזה בהחלט יחס שראוי לחיקוי.

**לילך**

New member
יש לך הוכחה לגבי מימון הכנס?

איפה ראית שפרוקטר אנד גמבל ממנים את הכנס? האם יש לך משהו שמוכיח את זה?

miromiro

New member
בהחלט ! דווקא את הכנס שעסק

באתיקה וזכויות בע"ח , אני חושב שזה השביעי. בתוכניה שפורסמה ונשלחה בדואר (תבדקי אולי שמרת) נכתב בפרוש שהם הספונסרים של הכנס.

**לילך**

New member
אין לי את התוכניה שנשלחה בדואר

אני שוב שואלת אם מדובר בכנס המסויים הזה שמתקיים ב 13.6.04 ? זה מאד חשוב לי לראות את זה אם זה נכון, אני לא אוהבת לשפוט לפני שאני רואה בעיניים אם יש למישהו צילום של התוכניה שבה זה כתוב במפורש אנא סירקו ושימו פה או שילחו אלי למייל: [email protected] תודה.

**לילך**

New member
הכוונה כמובן ל 13.7.04

לא מעניין אותי מה היה בכנסים קודמים, מעניין אותי לגבי הכנס הנוכחי ביולי

**לילך**

New member
אז אני לא חושבת שיש עם זה בעיה

העיקר שהם לא ישתמשו יותר בחסות של חברה שעושה ניסויים או חברה שפוגעת בבע"ח, אני מבינה שנעשתה טעות בעבר בגלל אי ידיעה והטעות תוקנה, זה מה שחשוב.

למעלה