אודה לעזרה!!!!!

שאנל30

New member
אודה לעזרה!!!!!

היי חדשה בפורום, אני בשבוע 21 התגלה קלאב פוט דו צדדי בסקירה המכוונת, בעקבות כך עברנו אקו לב תקין וייעוץ גנטי, בייעוץ הגנטי הומלץ לבצע דיקור מי שפיר, ההיסטריה התחילה והחששות גוברות מרגע לרגע, מניסיונכם האישי, האם אכן בשבוע זה מומלץ עדיין לבצע את הבדיקה ! ובמידה וכן היכן אתן עשיתם מי הכי מומלץ היום? אודה לעזרתכם בנושא;). תודה מראש!!!!!.

melabess

New member
מנסה לעזור

קודם כל ברוכה הבאה,
אני שחר, אבא של עידו בן השנתיים.
&nbsp
את הקלאב פוט של עידו גילינו בשבוע 14 להריון. עבר עלינו חודש ללא שינה מהדאגה שישנה בעיה כרומוזומאלית ובכלל הידיעה שמשהו "לא בסדר" עם העובר העבירה אותנו הרבה לילות מתוחים ללא שינה.
&nbsp
אתחיל רגע מהשאלות הדחופות שלך,
את באמת בשבוע מתקדם, אני בטח שלא יכול להמליץ או לשלול בדיקת מי שפיר בשבוע 21. אבל אם את כן רוצה תשובות הייתי ממליץ לך לקבוע תור לגניקולוג בדחיפות ולהתייעץ איתו על ההשלחות של בדיקת מי שפיר בשבוע שאת נמצאת בו. אם תגיעו למסקנה שאתם רוצים לעשות את הבדיקה אז אני יכול להמליץ על ד"ר שפירו בחיפה (לא רשמת מהיכן את) http://www.doctors.co.il/dr-4163.
&nbsp
אם תרצי לשמוע יותר על הקלאב פוט אני והפורום זמינים. אם תצטרכי עזרה אחרת תרגישי חופשיה גם כן.
&nbsp
בהצלחה,
שחר

טאניוש

New member
אפשר לעשות מי שפיר גם בשבוע 34

ובעצם עד סוף ההריון... הסכנות אותן סכנות. לא יכולה להמליץ על המקום, מאז ההריון האחרון שלי עברו 10 שנים
.
אני לא יודעת האם אפשר להרגיע אתכם, אבל בגדול על כל ממצא בסקירה מפנים למי שפיר. אם מדובר על ק"פ בתור ממצא יחיד, רוב הסיכויים שזה רק ק"פ.
בהצלחה

ברוכה הבאה

אני נבט ואני אמא של עידו ואשתו של שחר, שענה לך קודם - כנראה בדיוק את מה שאני הייתי כותבת אז לא אחזור על זה שוב.

רק להגיד שאנחנו (הפורום) פה לכל דבר ועניין.

מוזמנת לכתוב את החששות, את הפחדים, את ההתלבטויות וכו'.

iritz84

New member
מקווה שלא מאוחר מידי

היי,
אנחנו ידענו על הקלאב פוט בשבוע ה-23. בהתחלה חשבו שזה תנוחתי, בסקירה שלישית שביצעתי מיוזמתי, סקירה שהתרחשה כבר בחודשים מתקדמים יותר גדל החשד לקלאב פוט אמיתי. נשלחנו לייעוץ עם אורטופד, ליעוץ גנטי וכולי. אמרו לנו שאפשר לעשות בדיקת מי שפיר, אנחנו בחרנו שלא מכיוון שמבחינתנו לא היה מקום לבצע סיום הריון(היה קשה להיכנס להריון)אז למה בעצם להיות מודאגים עד ללידה..
אבל זה כל אחד ואיך שהוא רואה את הדברים

למעלה