אודה לעזרתכם -- רעיונות למתנות

ilanvag

New member
אודה לעזרתכם -- רעיונות למתנות

מחפש רעיון למתנות עבור מנהלים בכירים אצל לקוחות, שותפים עסקיים, וכדומה.

התקציב הוא 50 דולר ליחידה (קשיח; הגבלה של המחלקה המשפטית).

מחפש רעיונות מעניינים למשהו שאנשים ישמרו אצלם ואולי אפילו ישתמשו, או ייתנו לבן/בת הזוג או לילדים... כלומר לא עוד עט לייזר או משהו שייזרק למגירה הקרובה (במקרה הטוב...), או לפח (במקרה הפחות טוב, אך די נפוץ).

חשבתי לדוגמה על סט איכותי של פאזלים מעץ להרכבה, משהו בסגנון הזה - גם מבוגרים וגם ילדים נהנים ממשהו כזה:
https://www.amazon.com/Handmade-Puzzle-Sets-Teasers-Showcase/dp/B01M055276/

חשוב להדגיש -- המתנה צריכה להיות זהה לשני המינים, כלומר להתאים הן לגברים והן לנשים.

רעיונות, מישהו? תרגישו חופשי להשתולל, וגם להציע דברים שנראים לכם מעבר לתקציב, אפילו פי שתיים או קצת יותר -- אני לא קונה דרך אמאזון או דומיהם, המחירים שאני מקבל לכמות הם משמעותית יותר נמוכים...

תודה

debby12

New member
מנהל
אם אתה רציני לגבי השימושי אז...

גרביים איכותיים. אם אתה גר באזור קר אפשר גרביים מאיזה צמר איכותי. חברה בבלקברי סיפרה לי ששנה אחת הם קיבלו גרביים לחג.

או צעיף חם

או תלוש למסאז' (מתאים לכל המינים וגם המקבל/ת יכול להעביר את המתנה למישהו אחר). וזה לא עוד קשקוש בבית...

debby12

New member
מנהל
וקופסא איכותית לתה

מודה - זה אחד החפצים החביבים עלי בבית (למרות ששלי לא עלתה כל כך הרבה)

https://www.amazon.com/Ironwood-Gou...=UTF8&qid=1518569002&sr=1-12&keywords=tea+box

אם נשאר עודף - אפשר חבילות של תה איכותי לשים בפנים

גם אם המקבל/ת לא אוהבים תה - הם יכולים לתת את זה לחבר/ה או בן/בת משפחה שכן אוהבים

Ani15

New member
דיסק חיצוני לגיבוי

עדיף SS
DOK ענק ממש
בקבוק יין עם סט כוסות (בטח זה בעייתי בארה"ב, אבל באירופה זה יתקבל מאוד בברכה).
ואל תשכח כוסות לקפה - עוד לא נתקלתי בכאלה שלא השתמשו בהם במקומות עבודה והפיצו את הלוגו המסחרי לכל עבר.

GeJuFan

New member
אם להרחיב על הרעיון של אני

כוסות טרמוס רב פעמיים, אחד לשתייה חמה ואחת לקרה.
כוס משקה עם אינפיוזר להכנת מים בטעמים.
&nbsp
&nbsp
אני יודעת שזה מסוג המתנות שאני אישית הייתי שמחה לקבל (וגם קיבלתי את זה כמתנה מהסיקרט סנטה שלי בעבר) וזה מתנה יחסית פרווה שכזו שלא תכעיס או תגרום לאי נוחות כלשהי.

Midriff

New member
אלקסה דוט

סלסלה עם שוקולדים טובים באמת ויין תמיד עובד
מטען סולרי לנייד (הטובים באמת יקרים), או סוללה אקסטרא חיצונית

Anat Shemer RDI

New member
אני נהנתי לקבל

כלי מקמיקה (כוס וגם צנצנת לפרחים) וסבונים שהכינו ילדים ובוגרים עם אוטיזם. המוצרים עצמם היו מקסימים וארוזים מאוד יפה, וכמובן שהיוצרים שלהם היו גולת הכותרת בשבילי.

ilanvag

New member
תודה לכולם על הרעיונות, תשובות + קצת מיקוד:

המתנות צריכות להיות בגודל סביר, נניח מכסימום גודל של ספר קטן. צוות הניהול שלי צריך לסחוב את זה איתם לפגישות, אז אי אפשר להסתובב עם מארזים של שוקולד, יינות, קופסות תה, וכדומה. הדברים הללו פשוט גדולים מדי.

אלכוהול, מכל סוג שהוא -- אין מצב.

טאבלטים -- לאנשים הללו כבר יש (לפחות) אחד שכזה צמוד, ולרוב הכי איכותי שיש. מה שאתן להם ב-50 דולר אפילו לא יספק את הילדים, ברוב המקרים...

אלקסה - יופי של רעיון, אלא שכבר חילקתי כאלה בשנה שעברה, אז לא יכול לחלק שוב.

כוסות קפה, טרמוסים וכדומה -- רק לידיעה, אלו מתנות שעולות דולרים בודדים, ואנחנו מחלקים דברים כאלה בכנסים, להמוני אנשים. אני גם מקבל המון שכאלו, ונפטר מרובן (למעט כוס בירה יפה שקיבלתי מגוגל בכנס בשנה שעברה, הם חילקו הרבה מאות שכאלו -- כוס ממש שווה, אותה שמרתי). בקיצור, אלו לא מתנות מנהלים.

דיסק חיצוני SSD -- תודה, אחלה רעיון, אלא שאלו מאוד יקרים ופה "הנחת הכמות" שאני יכול לקבל פחות תופסת. בתקציב שלי אי אפשר אפילו לקבל 500GB, אולי רק 256GB טוב, אז זה נראה לי פחות אטרקטיבי.

בוסטון וג'ון -- סמכתי עליכם שתספקו את האתנחתא הקומית, לא אכזבתם. תודה.

רעיונות נוספים? מוצר קטן ומדליק (לא בוסטון, לא מצית או להביור...), שמתאים למנהלים בכירים?

תודה

Ani15

New member
מטען סלולרי אלחוטי "משטח טעינה"

ושכחתי: מאוד לא ממליצה על מטען סולרי. מאוד לא אמין (גם היקרים).

למעלה