אודה לעזרתכן!

didu88

New member
אודה לעזרתכן!

קרה לי היום משהו מאוד מאוד מעצבן... בחודש וחצי האחרוינם עברתי ראיונות למשרה חדשה שמאוד רציתי, שניים במספר. הגעתי לעיר שדי רחוקה ממקום מגורי, השקעתי, דיברתי, מילאתי טפסים, לקחתי בייביסיטר, שילמתי הון קטן... הכל! מתוך עשרות מועמדים (לפי מה שמסרו לי) נבחרנו אני ומישהי נוספת לעבור מבחנים בחברת השמה שאורכם 8 שעות. מאחר ואני מניקה הנקה מלאה והקטנטונת שלי לא ממש מאושרת מכל עניין המוצקים הסברתי כי הדבר עשוי להיות בעייתי וביקשתי שלפחות ינסו לעשות מאמץ ולפצל את זה לשני ימים (4 שעות ו-4 שעות), אך לא הסכימו והסירו את מועמדותי!!! זה ממש מקומם, מאחר ואני מניקה אני לא לגיטימית למשרה?! בחברה נורמלית היו מחפשים מכון אחר שיערוך את המבחנים, אם הם לא יכולים לפצל אותם... אין לי שום אפשרות להעלם ל-8 שעות (לא כולל נסיעות כמובן.. תוסיפו עוד שעה וחצי בערך)! לפני חודש בערך יצאתי ל-4 שעות ולקחתי איתי שני בקבוקים, חזרתי הבייתה עם כאבי תופת, ממש עזבתי את המקום שהיינו באמצע כי לא יכולתי לסבול את הכאבים ותחושת הגודש יותר. הפחידה אותי גם מחשבה על דלקת שהייתה לי בגלל הגודש בתחילת ההנקה. ניסיתי להוציא ידנית, אבל כנראה שלא נועדתי לזה וגרמתי לעצמי רק יותר כאב... האם אתן מכירות אתר או פורום שבו אני אוכל להתייעץ עם עורכת דין שתוכל לומר לי אם אכן מדובר באפליה? נורא בא לי שהם ירגישו מה שאני מרגישה עכשיו!
וסליחה על אריכות הדברים....

שדולת נשים

אפשר לבקש עזרה בשדולת נשים: טלפון של השדולה 6123990 -03, אפשר לבקש את הקו הפתוח, ותנסי לדבר עם עורכת דין שם. בהצלחה!! אורית מדריכת לה לצ'ה

למעלה