אודה לעיצוב מרגש

אודה לעיצוב מרגש

לשיר שנכתב מדמעות ציפור נפשי,לזכרו של איתי פרויים-הילד שהתחשמל בבבריכה, איתי הוא הילד של כולנו. ברכה ובתודה ורד היה לי מלאך עכשיו יש לי כוכב בשמיים" אריק פרויים על בנו איתי . כוכב בשמי הלב-ורד מנדלסון מלאך מיוחד ששט לו במים הפך לכוכב מאיר בשמיים כוכב עם חיוך וזיו מלאכים כוכב שליבו מלא חיוכים ענני נוצה ,ילטפוהו יכסוהו בקרה שמש חמימה תעטפהו כשיבכה חרש מרה ירח יאיר עיניו ,קשת תצבע את הלב ויישן מלאכי,וינום כוכבי השליו

סליחה טעיתי הנה השיר במלואו

"היה לי מלאך עכשיו יש לי כוכב בשמיים" אריק פרויים על בנו איתי . כוכב בשמי הלב-ורד מנדלסון מלאך מיוחד ששט לו במים הפך לכוכב מאיר בשמיים כוכב עם חיוך וזיו מלאכים כוכב שליבו מלא חיוכים ענני נוצה ,ילטפוהו יכסוהו בקרה שמש חמימה תעטפהו כשיבכה חרש מרה ירח יאיר עיניו ,קשת תצבע את הלב ויישן מלאכי,וינום כוכבי השליו ותבכה האדמה ושמיים ידמעו רביבים ותרעד הארץ,ויבכו מלאכים אוהבים ויחיה הכוכב הקט ,לעד בתוך הנשמה ויאיר שמי ליבנו ,ויזרח ככוכב כחמה וזה המלאך הזך,המלאך הקט במרום יהא הכוכב,הקורן,המאיר הזורח ברום ויחיה הוא לנצח לעד ויגדל בתוך שמי הלב ונזכור לעד זיו פניו ,טוהרו חיוכו השליו.

מלאכיית

New member
אכין לך עוד מעט :)

וסתם שאלה, מה את עושה אם כל השירים הללו? כי אני רואה שאת כותבת הרבה לזכר אנשים שמתו בארץ, לאו דווקא שאת מכירה, וזה מדהים! באמת

תודה מלאכית יקרה

ולשאלתך-המילים מגיעות מהלב ,נוגעות בציפור נפשי,ונפרשות על הדף , אני חשה שהחיליים הילדים הם למעשה הילדים של כולנו, כל השירים שכתבתי מגיעים בדרך לא דרך ,ללבבות ההורים. חלקם אף הוקראו ברדיו, תודה כנה על הכל מורד

תודה רבה רבה

מלאכית יקרה, עיצוב מאוד מרגש, לגבי הגופן לדעתי יש בעיתיות עם אותיות מסויימות שלא קריאות כמו קוף ונון סופית. המון תודה מורד

למעלה