אודה לעצה בתחום תכנות ובדיקת תוכנה

צאלהס

New member
אודה לעצה בתחום תכנות ובדיקת תוכנה

אני מעוניינת ללמוד QA.
בהתלבטות אם להכנס לזה כי לפי מה שהבנתי מדובר בשעות עבודה רבות.
מה הם הדרישות על פי רב לשעות העבודה? שכן איני יכולה לעבוד אחרי 16:00.
בנוסף לזה ישנו הקושי שנראה שכולם דורשים עובדים בעלי ניסיון,
והדיעה הרווחת כי מחפשים עובדים צעירים בלבד ולא יובדים שנושקים לכיוון גיל 40.
אודה למבינים בתחום. שאדע מול מה להתמודד

תודה רבה.

halperin

New member
מנהל
לא בטוח אם גיל 40 הוא הזמן הנכון להכנס במיוחד ללא רקע

לא בטוח אם גיל 40 הוא הזמן הנכון להכנס במיוחד ללא רקע,
חלק מהאנשים בהייטק לא שורדים לאחר גיל חמישים...
פה ושם יש עבודות בשעות מוגבלות, או לחילופין באים מוקדם (05:00 - 07:00) ויוצאים בהתאם.
לגבי הניסיון זה פחות בעייתי - מי שמחפש נכון מוצא לבסוף.
בהצלחה בכל החלטה שתקבלי

עמית ו

New member
זה לא בהכרח יהיה קל, אבל אני מניח שזה אפשרי.

שני הדברים שציינת עשויים להקשות עלייך את החיים קצת (כנראה שמגבלת השעות יותר מאשר הגיל בשלב הזה, אבל "קשה" אינו בלתי אפשרי, גם אם את מתחרה על אותם מקומות מול אנשים צעירים יותר עם פחות מחויבויות (וכנראה גם יכולת גבוהה יותר להתפשר על שכר).
אגב, חשוב לשים לב - מודעות שמפרסמות "עד שנתיים ניסיון, חובה!!!!" בדרך כלל מתכוונים "המשרה הזו מתאימה גם לחסרי ניסיון שימצאו חן בעינינו"
כאשר תגיעי למקומות עבודה פוטנציאליים, חשוב שתדעי איפה הגבול שלך, ואיפה את יכולה להתפשר (נניח - את חייבת לעזוב בארבע, האם את יכולה לעבוד שעה או שעתיים בשמונה בערב מהבית?)
&nbsp
אבל, שאלה שכדאי לך לשאול את עצמך - עד היום יצא לך לעשות דבר או שניים בחיים - באילו מקומות הדברים שעשית יכולים להיות יתרון ? למשל - מי שיש לו ניסיון בהוראה יכול לחפש באופן ספציפי מקומות שמייצרים לומדות, רואי חשבון יכולים לחפש חברות שמייצרות פתרונות למערכות פיננסיות וכו'.
&nbsp
כמובן - אני מניח שאת כל השאלות של "למה להחליף מקצוע" ו"למה לכוון דווקא לבדיקות" כבר שאלת את עצמך, ומה שנשאר הוא הערכת היתכנות

למעלה