לפני מספר חודשים למדתי פה בפורום איך להוריד סרטון עם כתוביות עבריות באמצעות תוסף של הכרום ושימוש בנגן VLC, והדבר ממש מציל אותי בתקופת הזום.
עכשיו מצאתי סרטון TED עם תרגום עברי, והצלחתי להוריד את הסרטון ואת הכתוביות העבריות, אבל לא מצליח להצמיד את הכתוביות בקביעות. כלומר אני חייב להשתמש בנגן VLC וכל פעם לתת לו הוראה להצמיד את הכתוביות.
הבעיה היא שאם אני רוצה לערוך את הסרטון (להוציא ממנו קטע) אין לי קובץ סרטון (שמוטבעות בו הכתוביות) כדי להעלות לעורך סרטונים.
יש לזה פתרון? (אפשר כמובן להקליט מסך, אך זה יצא נפח עצום, ואיכות לא הכי טובה)
לא מצליח להצמיד כאן את כתובת הסרטון כקישור, אלא כטקסט:
את קובץ הכתוביות אי אפשר לצרף כאן, אני מצרף את שם הקובץ
T004838.006.vtt
אשמח מאד ואודה מאד לעזרה
תודה מראש!
עכשיו מצאתי סרטון TED עם תרגום עברי, והצלחתי להוריד את הסרטון ואת הכתוביות העבריות, אבל לא מצליח להצמיד את הכתוביות בקביעות. כלומר אני חייב להשתמש בנגן VLC וכל פעם לתת לו הוראה להצמיד את הכתוביות.
הבעיה היא שאם אני רוצה לערוך את הסרטון (להוציא ממנו קטע) אין לי קובץ סרטון (שמוטבעות בו הכתוביות) כדי להעלות לעורך סרטונים.
יש לזה פתרון? (אפשר כמובן להקליט מסך, אך זה יצא נפח עצום, ואיכות לא הכי טובה)
לא מצליח להצמיד כאן את כתובת הסרטון כקישור, אלא כטקסט:
The magic of the placebo
Sugar pills, injections of nothing -- studies show that, more often than you'd expect, placebos really work. At TEDMED, magician Eric Mead does a trick to prove that, even when you know something's not real, you can still react as powerfully as if it is. (Warning: This talk is not suitable for...
www.ted.com
את קובץ הכתוביות אי אפשר לצרף כאן, אני מצרף את שם הקובץ
T004838.006.vtt
אשמח מאד ואודה מאד לעזרה
תודה מראש!
נערך לאחרונה ב: