אודה מאד לסיוע בהצמדת כתוביות עבריות לסרטון

נוף-צלול

Active member
לפני מספר חודשים למדתי פה בפורום איך להוריד סרטון עם כתוביות עבריות באמצעות תוסף של הכרום ושימוש בנגן VLC, והדבר ממש מציל אותי בתקופת הזום.
עכשיו מצאתי סרטון TED עם תרגום עברי, והצלחתי להוריד את הסרטון ואת הכתוביות העבריות, אבל לא מצליח להצמיד את הכתוביות בקביעות. כלומר אני חייב להשתמש בנגן VLC וכל פעם לתת לו הוראה להצמיד את הכתוביות.
הבעיה היא שאם אני רוצה לערוך את הסרטון (להוציא ממנו קטע) אין לי קובץ סרטון (שמוטבעות בו הכתוביות) כדי להעלות לעורך סרטונים.
יש לזה פתרון? (אפשר כמובן להקליט מסך, אך זה יצא נפח עצום, ואיכות לא הכי טובה)

לא מצליח להצמיד כאן את כתובת הסרטון כקישור, אלא כטקסט:

את קובץ הכתוביות אי אפשר לצרף כאן, אני מצרף את שם הקובץ
T004838.006.vtt

אשמח מאד ואודה מאד לעזרה
תודה מראש!

נערך לאחרונה ב:

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
לפני מספר חודשים למדתי פה בפורום איך להוריד סרטון עם כתוביות עבריות באמצעות תוסף של הכרום ושימוש בנגן VLC, והדבר ממש מציל אותי בתקופת הזום.
עכשיו מצאתי סרטון TED עם תרגום עברי, והצלחתי להוריד את הסרטון ואת הכתוביות העבריות, אבל לא מצליח להצמיד את הכתוביות בקביעות. כלומר אני חייב להשתמש בנגן VLC וכל פעם לתת לו הוראה להצמיד את הכתוביות.
הבעיה היא שאם אני רוצה לערוך את הסרטון (להוציא ממנו קטע) אין לי קובץ סרטון (שמוטבעות בו הכתוביות) כדי להעלות לעורך סרטונים.

T004838.006.vtt

אשמח מאד ואודה מאד לעזרה
תודה מראש!
תעזר במדריך
בהצלחה

נוף-צלול

Active member
תעזר במדריך
בהצלחה
תודה רבה על הקישור לסרטון ההדרכה.
ניסיתי כמה פעמים ולא הצלחתי. נדמה לי שזה בגלל שגירסת VLC התעדכנה כך שההנחיות בסרטון לא לגמרי חופפות לגירסה החדשה.
בהמשך אנסה עוד. אדווח
תודה רבה!

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
תודה רבה על הקישור לסרטון ההדרכה.
ניסיתי כמה פעמים ולא הצלחתי. נדמה לי שזה בגלל שגירסת VLC התעדכנה כך שההנחיות בסרטון לא לגמרי חופפות לגירסה החדשה.
בהמשך אנסה עוד. אדווח
תודה רבה!
אני מניח שזה אפשרי פשוט קצת לנסות...ולמצוא איפה השתנו קצת ההגדרות

HelpSupport

Active member

T004838.006.vtt

אשמח מאד ואודה מאד לעזרה
תודה מראש!
ניתן לביצוע דרך אתר ->
Add VTT to MP4 - Happy Scribe

עוד אפשרות שמצאתי ובדקתי
שימוש בתוכנה חינמית HandBrake ללא התקנה. התוכנה "יודעת" לחבר קבצי וידיאו + כתוביות. כתוביות מסוג STR.
כדי להמיר VTT ל- STR השתמשתי באתר ->
ע"מ לראות את הקובץ ב- VLC יש להוסיף את הטרק בעברית שחובר לוידיאו.

בהצלחה

נערך לאחרונה ב:

נוף-צלול

Active member
אני מניח שזה אפשרי פשוט קצת לנסות...ולמצוא איפה השתנו קצת ההגדרות
הצלחתי!! תודה רבה ירון.
לא יודע לומר מה בדיוק הייתה הבעיה, אבל מה שעשיתי זה לקובץ שנוצר עשיתי המרה בפורמט פקטורי - מפורמט MP4 לפורמט MP4 - וזה עובד. תוצר ההמרה קטן בכמה אחוזים, אבל מה שחשוב: עובד!! מעולה
תודה רבה רבה!! מודה לך מאד
ניתן לביצוע דרך אתר ->

עוד אפשרות שמצאתי ובדקתי
שימוש בתוכנה חינמית HandBrake ללא התקנה. התוכנה "יודעת" לחבר קבצי וידיאו + כתוביות. כתוביות מסוג STR.

בהצלחה
ניתן לביצוע דרך אתר ->

עוד אפשרות שמצאתי ובדקתי

בהצלחה
תודה רבה!
בסופו של דבר הצלחתי בשיטה שהביא ירון לאחר המרה של התוצר.
הכל תקין. ותודה רבה!

arseny92

Well-known member
מנהל
אבל לא מצליח להצמיד את הכתוביות בקביעות. כלומר אני חייב להשתמש בנגן VLC וכל פעם לתת לו הוראה להצמיד את הכתוביות.
hardsub זה פארסה

להתאמת soft sub (כתוביות חיצוניות) מספיק ששם הקובץ של הכתוביות יהיה זהה לשם הקובץ של הסרטון ושיימצא באותה תיקייה עם הסרטון או בתת-תיקיה אשר שמה תוגדר בהגדרת חיפוש כתוביות חיצוניות בהגדרות הנגן

HelpSupport

Active member
hardsub זה פארסה

להתאמת soft sub (כתוביות חיצוניות) מספיק ששם הקובץ של הכתוביות יהיה זהה לשם הקובץ של הסרטון ושיימצא באותה תיקייה עם הסרטון או בתת-תיקיה אשר שמה תוגדר בהגדרת חיפוש כתוביות חיצוניות בהגדרות הנגן
הוא רוצה שהכתוביות יהיה חלק מהסרטון ולא כקובץ נפרד על-מנת לבצע עריכה.

arseny92

Well-known member
מנהל
הוא רוצה שהכתוביות יהיה חלק מהסרטון ולא כקובץ נפרד על-מנת לבצע עריכה.
hardsub רק מקשה על עריכה כי יהיה חרוט בוידאו ללא אפשרות שינוי

אפשר לערוך סרטון, להוציא ממנו קטעים, ועבור קטעים אלו להפיק כתוביות חיצוניות שיתאימו לקטעים אשר גזרת, באמצעות aegisub למשל לגזור באותו האופן כמו את הסרטון, את קובץ הכתוביות

נוף-צלול

Active member

T004838.006.vtt

אשמח מאד ואודה מאד לעזרה
תודה מראש!
סיכום: ההליך שהביא ירון ב-VLC המעודכן מעט שונה מההליך המתואר בסרטון (אפילו פשוט יותר). אבל לתוצר ההליך צריך לעשות המרה. אפשר להמיר מ-MP4 ל-MP4, או למשל מ-MP4 ל-WMV. הכל עובד.
תודה רבה לירון ותודה ל-HelpSupport ול-arseny92

תודה!​

למעלה