אודה עבור הסברים בסיסיים בענייני תשתית, ספק, אינטרנט וכו'

קלפירון

New member
תודה רבה על תגובתך. הפרמטר החשוב לי כרגע

אינו המחיר, אלא אמינות ואיכות ההספקה, והשאלה אם מה שלא אעשה צוואר הבקבוק הוא הכבלים הישנים של בזק, שעליהם הכל רוכב, ושום דבר לא ישפר את המצב מבחינת איכות האינטרנט. תודה

קלפירון

New member
באיזשהו שלב אנשי בזק (תשתית) אמרו שהם פנו לבזק שיסדרו משהו

כך לפחות אמרו לנו במפורש. במשך חודש היתה תקלה לא רק אצלנו אלא בשלושה בתים ואז הם אמרו שהם פנו לבזק שיסדרו. ואכן, בסופו של דבר הבעיה הזו נפתרה. הבעיה הספציפית אצלנו - בנוסף לנ"ל - לא הסתדרה עד היום. מכאן היסקתי שתקרא לזה איך שתקרא, ההוט יושב על כבלי בזק. אולי זה היה סתם חרטוט להשתיק את הטענות של 6 שכנים.

קלפירון

New member
הבעיה היא חד משמעית במה שמגיע (או לא כל כך) הביתה

הטלוויזיה ז"ל גמור ואנחנו נבטל את כל שירותי הבידור. נמאס לשלם ולקבל רק כאב לב. השאלה היא אם על הדרך ניתן לשפר את האינטרנט (שחיוני לנו לעבודה), או שממילא הכל יושב על אותה תשתית רעועה, לא משנה מכונה נותן השירות ולמי מעבירים את התשלומים.

קלפירון

New member
אתה צודק בכל. נראה לי שהשכנים פחות תלויים מאיתנו באינטרנט

אצלנו זה ממש חמצן לעבודה. אני לא ממש יודע מה אצל השכנים ולא רוצה להתחיל לחפור. ביחס לניסיון עם בזק: זה מה שניסיתי לחסוך, בגלל הגֶאפים בין הוט לבזק, מספיק יום יומיים בלי אינטרנט לגרום בעיות קשות בתפקוד. ואיטי - יותר איטי כבר לא יכול להיות. זה בכל מקרה איטי מאד. אנחנו סובלים קשות מהוט. בלי קשר, סתם סיפור: לפני מספר שנים היתה תקופה של חודשים שכל ערב, בערך בין 17:00 ל- 21:00, האינטרנט היה תקוע לחלוטין. לא זז כלום. אבל כלום. צעקתי יום יום בטלפון. אחרי חודשים שלחתי פקס להנהלת הוט ואז תוך יום פתאום היה לי אינטרנט גם בין 17:00 ל-21:00 אני מיואש מצד אחד ומצד שני פוחד מניתוק מוחלט שיפגע קשה בתפקוד בעבודה.

קלפירון

New member
אודה עבור הסברים בסיסיים בענייני תשתית, ספק, אינטרנט וכו'

שלום אנחנו על הוט והוט נט. האינטרנט חלש מאד. שירותי הטלוויזיה וכו' כבר יותר מחצי שנה לא מצליחים לקבל את כל הפונקציות. כבר היו כאן לפחות (אני לא מגזים. ספרתי) 10 טכנאים, ו-3 פעמים החליפו ממיר. החלטנו שזו, מספיק. נעזוב כרגע טלוויזיה ובידור. אבל אנחנו תלויים לגמרי באינטרנט לעבודה. אודה אם תעשו לי סדר בתמונה הרחבה: מה האפשרויות שלי לעניין האינטרנט? אם אני עובר ספק, זה יכול לשפר משהו, או שהכל תלוי ממילא בתשתית הכבלים הרקובים שבשכונה? מה אתם מציעים? תודה מראש!

למעלה