אודה על עזרתכם...

springsmille

New member
אודה על עזרתכם...

פרסמתי הודעה בשבוע שעבר, ואני לא מוצאת אותה, ואין לי מושג אם ענו לי, אז אני פונה שוב, בתקווה שבכל זאת אזכה לקבל תשובה... אני מחפשת מילים לשירים בברזילאית, של דוריוואל קאימי ושל סזריה אבורה. לא מצליחה למצוא בשום מקום, מלבד האתרים בפורטוגזית, וכמובן שבגלל בעית השפה, אני לא יודעת ממש איפה לחפש. תודה רבה מראש על כל סיוע שיתקבל!!!

giba70

New member
אם עדיין לא מצאת את ההודעה המקורית

פשוט תקליקי ליד שמך בהודעתך הנוכחית וכשיישפתח הפרופיל שלך יופיעו ההודעות שלך ברשימה וגם התגובות על ההודעות בהצלחה - boa sorte

giba70

New member
כמה אתרים ומילות מפתח לחיפוש ../images/Emo16.gif

אתר שאני מכיר בעניין מוזיקה ברזילאית: www.sombrasil.ig.com.br באתר זה ניתן למצוא מידע וכן מילים ואקורדים לשירים מצאתי גם של דוריבאל קאימי. כשאת מגיעה לדף הבית תחפשי תיבת טקסט לחיפוש שלידה מופיעה המילה Busca / Busca Avancada שזה אומר חיפוש או חיפוש מתקדם ושם תקלידי dorival caymmi או gal costa או cesaria evora מילים זה letras, אמן - artista, מוזיקאי - musico, להקה - banda, אם את רוצה להדפיס, הדפסה/להדפיס זה imprime/imprimir כך תוכלי לחפש לבד את השירים שאת רוצה ואולי להתוודע באופן עקיף לאמנים נוספים אתרים נוספים שאפשר לנסות: www.sobresites.com/mpb www.casa.cifras.nom.br שיהיה בהצלחה וגם למדת קצת פורטוגזית.

springsmille

New member
תודה רבה לכולכם!

אני באמת מודה לכל אלו שענו לי, בשני הקישורים (כן מצאתי את ההודעה הקודמת בעזרתכם!) ברשותכם, אם לא אמצא את השירים שאני מחפשת, אחזור להתייעץ אתכם. שוב - תודה רבע על הנדיבות וההיענות.

למעלה