אודו-מודה לך על ההכתרה
בסוד

אנימו

New member
אודו-מודה לך על ההכתרה../images/Emo6.gif בסוד

ובצניעות אגלה לך שאכן אני ממשפחת מלוכה מן העיר קרקוב (באקצנט פולני זה מצלצל מצויין) ואמא שלי עליה השלום היתה נכדתו של איצ'וש השוחט
...שעל פי התרשמותי השתייך כנראה לקייסרות אלהית על פי מספר הפעמים ששמו הועלה בביתנו בכל הזדמנות שצריך היה להדגיש את יחוסנו....וכמו שסיפרתי אתמול ניסינו להשתדך למשפחת המלוכה האנגלית, אבל הנסיון לא צלח...

odo13z

New member
קפטיין - ההפסד כולו לבית המלוכה

האנגלי. ולי אין ייחוס כלל. אני "פושט" אבל יש לי מנגינה בלב ופרח ביד. עם שני אלה מי צריך יותר ?

odo13z

New member
תודה עומר. לא ראיתי עד עכשיו.../images/Emo140.gif

היום מכתירים מלכים חופשי. אז....גם את מלכה עומר שלנו. מלכת הלבבות.

ע ו מ ר 4

New member
מלכת הלבבות?

מתאים לי. אספר מחר לילדי הגן.....עליך...ומה כתבת לי ..... בטוחה שיעורר קנאה אצל הבנות.

אז אמי בת רב עיירה בליטא מבית מדרשו

של הגאון מוילנה, גם אח שלה היה רב בישיבת לידא והוא ניספה עם משפחתו בשואה, אבי היה ממשפחת סוחרים באוקראינה, לימים הם הצטרפו לתנועה הציונית, הם הרגישו שהאדמה בוערת, פוגרום אחרי פוגרום ולהט התנועה, והם עלו לארץ עם ילדיהם מנשואיהם הראשונים, עוד לפני מלחמת העולם השנייה, אמי עשתה מעשה נועז והתגרשה מבעלה שבשום פנים לא רצה לעלות לארץ, ואבי התאלמן ונשאר עם שלושת ילדיו, בארץ הם הכירו ונישאו, נולדתי כשהם כבר היו מבוגרים מאד מכדי ללדת באותם זמנים. גם משפחתו של אבי נספתה, הוא כל חייו חיפש את אחיותיו, ונפטר בלי שידע על גורלן, אך לימים, לאחר שאבי כבר נפטר, הגיע בן דוד שלי, מצד אבי, מרוסיה, עם תמונות והוא נושא את שם משפחת אבי, ובישר לנו ששתי אחיות מ- 7 אחיותיו של אבי, הצליחו במלחמה לברוח, האחת ברחה לאיזור האסיאני והשניה הצליחה להימלט לרומניה, אותה אחות, אימו של הבן דוד שהגיע לארץ, הייתה קרובה לאבי יותר מבין כל אחיותיו, שכן היא הייתה האחות הגדולה שגידלה אותו ופינקה אותו, מאחר ואימו נפטרה כשהוא היה ילד, והיא הייתה לו כמו אם, והוא היה מפונק בצורה בלתי רגילה, בתור בן יחיד עם 7 אחיות.

אנימו

New member
לילה טוב. אני עוד מחכה להופעה של

חצות. שמתי לב שמיכה-סינדרלה מופיע.....

אנימו

New member
מיכה-אתה כבר תפתיע אותי בבוקר עם

הטור היומי. פורשת . לילה טוב.

vera2

New member
אני נצר למשפחת ההשרדות מצד אימיז"ל

לאבי ז"ל זה לא הצליח.וכך ירשתי את התואר והמסורת למרות הכל ואף על פי כן.לאימי