אודיו ביתי בקטנה - שאלה של הדיוטות :)

אודיו ביתי בקטנה - שאלה של הדיוטות :)

יש לי מחשב בחדר עבודה ואני רוצה להשמיע ממנו מוזיקה לסלון בלי כבלים וכל זה.
הבנתי שאפשר להתקין מתאם בלוטות' במחשב ולקנות רמקול בלוטות' אלחוטי לסלון, האם זה נכון?
האם מתאם מסוג כזה:
https://ksp.co.il/index.php?uin=8272&select=.1049..286.
יכול לעבוד עם רמקול כזה:
https://ksp.co.il/?uin=45423&select=.1047..241..1313..1309.

למה חשוב לשים לב? יש טווח תדר או משהו כזה שעלול לגרום למכשירים לא לתקשר אם ארכוש סוג לא מתאים?
יש הצעות אחרות/מוצלחות יותר בטווח מחיר דומה?

רב תודות!

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
למה שלא לשאול את השאלות הללו ב-KSP? הם מוכרים? הם יודעים.

כי השאלה היא עקרונית האם הבנתי נכון

ואני לא רוצה לקנות דווקא מחנות כזו או אחרת, אלא לברר עקרונית עם מביני עניין - האם זה המינימום שצריך כדי להשמיע מוזיקה בחדר אחד ממחשב בחדר אחר, או שאולי יש טכנולוגיות עדיפות. בהמשך אבחר באופן אובייקטיבי מהיכן להזמין בהתאם.

לדעתי חוכמת ההמונים היא העניין בפורומים, אבל תודה בכל מקרה.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
מה שצריך לברר, זה טווח השידור והאם הרמקול יספק את הסחורה
כרמקול יחיד שיימצא בטווח (ומדובר כמובן ברמקול זול, שאין לצפות ממנו לגדולות ונצורות). ועל כן: האם מדובר ברמקול שאיכותו תספק אותך? והאם עצמתו תספיק? והלוא ברור, שאיש לא יוכל להשיב לך על כך. את זה רק את תוכלי לדעת, לאחר שתאזיני לרמקול. ברור שחיבור אלחוטי הוא הנוח והאסתטי ביותר שניתן לקבל, אבל יש מגבלות של חציצה (קירות מבטון לדוגמא), ואת זה לא תוכלי לבדוק אלא רק בביתך - וסביר שרק לאחר הרכישה.

כשאנשים רוצים לרכוש רמקולים למערכת איכותית, הם יושבים שעות, משווים מערכות רמקולים ומאזינים בחנות גם לתכנים שאותם הם מביאים מהבית... במקרים כאלה ואחרים, הם יבקשו מהמוכר, שיאפשר להם לקבל את הרמקולים לתקופת ניסיון לביתם וטקס הרכישה עשוי להיות ארוך ויקר.

כאן את שואלת על מערכת סופר זולה, ועל כן, פורום זה אינו מתיימר להשיב על שאלות שכאלה. קונים ומנסים. עובד? יופי. לא עובד? מנסים הלאה תוך לימוד מהטעויות.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
ואגב, לשם בדיקת טווחי שידור, אפשר לבדוק בעזרת טלפון נייד או
בעזרת מחשב נייד, האם במקום בו את מתכוונת למקם את הרמקול יש קליטה או שלא. ויש גם רמקולים עם וואי פיי מובנה, ככה שלא בהכרח זקוקים לאביזר שהוצג בקישור הראשון שנתת. כן יתכן, שרמקול עם וואי פיי מובנה יעלה יותר. וכן. אפשר גם להגדיל טווחים של שידור וואי פיי, אבל זה כבר כרוך בעוד אביזר/ים ועוד כסף.
וכאן אני מבקש לסיים את הדיון העקר הזה, כי לא לשם כך נועד הפורום.

למעלה