אודישנים לקליפ

EladNightmare

New member
אודישנים לקליפ

לקליפ חדש של להקת כלא 6 ואמסטפ דרושות בחורות בעלות יכולת ריקוד ומשחק. האודישנים יתבצעו ביום ראשון ה-7/5/06 בין השעות 17:00 ל21:00 ברחוב התקווה 6, רמת השרון. נשמח לראותכן.

kombinaizer

New member
רק אני לא רואה איך רוקדים את נגמר

מבפנים זה לא בהכרח נגמר מבפנים אמסטפ יכולים לנגן גם שירים...

Luxfero

New member
גם אני לא רואה את זה

אני מסכים עם אור אבל זה בסדר פשוט שמים בחורות מושכות ואז לאף אחד לא ממש משנה אם הן יודעות לרקוד או לא...למרות שאם הן כן אוו...זה טוב... הלאה ניצוול נשים והפיכתן לאוביקט מיני ^_^

XxShai10xX

New member
חח באמת WTF.....

וזה שיוצא לזה קליפ לא אומר שזה הסינגל הבא :|

Segalovich

New member
תכלס...

מה גם שיש באלבום הזה שירים ששווים הרבה יותר שיעשו עליהם את הקליפ הבא... אבל השיר הזה ידבר לאוכלוסייה מסויימת אחרת, שאולי לא אהבו את הכלא בעבר ועכשיו יאהבו את השיר הזה...

ItsNotMe1

New member
ל-בא נתחיל עם זה, שקוף, כל יום מחדש

מכאן עד הסוף וקורא לך יש ה-ר-ב-ה יותר סיכוי להצליח מאשר השיר הזה. נגמר מבפנים הוא שיר שאהוב עליי יותר מאשר כמה שירים אחרים באלבום, אבל יש מתאימים ממנו לסינגל.

kombinaizer

New member
אבל מצד שני

אולי כלא לא רוצים להוציא עוד להיט ומעדיפים להביא צד בוגר ואחר שלהם שלא כל פאקצה וארס ישירו דרך המלך. שיבינו שהם רציניים ולא זמרי מועדונים. בכל מקרה, הקליפ הוא נגמר מבפנים וזה בטוח במאה אחוזים.

ItsNotMe1

New member
באמת שיר שמביא צד שונה

לא כל השירים הטובים והאיכותיים יהפכו ללהיטים, לא להיט "גלגלצי" בכל אופן. תלוי מה באמת השיקול שלהם בבחירת סינגל.

kombinaizer

New member
השאלה היא

האם הדרדרנו בתרבות המוזיקה שצריך להוציא רק סינגלים שיכנסו למצעדים?

ItsNotMe1

New member
אתה אומר דבר נכון

שבעקרון גם אני חושבת ככה. אבל יחד עם זאת, אם רוצים להיחשף לקהל הרחב צריך לעשות ויתורים. אם זה להוציא כסינגל שיר מקפיץ וקייצי וכו' (ולא מה שבאמת רוצים) אז כנראה שזה מה שצריך להקריב בשביל המטרה. אני לא מדברת על מצב תמידי - שכך יפעלו תמיד בכל בחירת סינגל אלא משהו זמני, כי בסה"כ הם חדשים והם צריכים לבחור סינגלים שיככבו במצעדים ושיגרמו לאנשים לרצות לשמוע מהם עוד ועוד. עד עכשיו, לדעתי בחירת הסינגלים הייתה מצויינת (גם אם השירים הספציפים שהוציאו לא לטעמי).

kombinaizer

New member
../images/Emo45.gif מסכים ומוסיף

צודקת לגמריי. ניקח לדוגמא את סאבלימינל שלאחר שראה את ההצלחה הפוטנציאלית של הראפ בארץ לאחר "חי מיום ליום" הוציא להיטים רבים שבעצם הם אלה שעשו אותו כמקודם ומוצלח כל כך (הפינאלי, אני יכול, התקווה) שהוציא את השירים שכביכול ממוסחרים והשאיר מאחור את המסרים האמיתיים שלו והוציא אלבום כמעט מלא במיינסטרים.

ItsNotMe1

New member
אין כל רע בלהוציא שיר "מיינסטרים"

כל עוד הוא שיר טוב. האור מציון מיינסטרים לא פחות מטוב מאוד.

kombinaizer

New member
אני לא מדבר על האור מציון

אני מדבר על האור והצל אין כל רע, אבל האם אתה אמן או דיג'י בר מצווה שמספק להיטים בלבד?

ItsNotMe1

New member
כן, גם אני דיברתי על האור והצל

התבלבלתי :) מה הבעיה בלהיטים? אני לא מדברת על להיטים שהם בעצם שירים גרועים, כי הרי גם רוני סופרפארם מוציאה כל יום להיט אבל זה לא מעיד על איכות. אני מדברת על שירים טובים שהם להיטים. מה רע? אנשים שהם לא הקהל הרגיל נחשף לאמן, משמיעים את השיר ברדיו - עוד יותר חשיפה. מה רע?

kombinaizer

New member
אין בעיה../images/Emo70.gif

רק אני אומר שיש גבול מסויים שאמן לוקח סיכון מתישהו ואומר דיי עם להיטים בוא נעשה משו שונה. בכל מקרה חפרנו וכבר אמצע הלילה (בכפר)....

ItsNotMe1

New member
התחלת יפה

למה להרוס עם הראל מויאל?

XxShai10xX

New member
הם בטח רוצים

להוציא את השירים של כל אחד מהם.. לא יכול של אמיר יצא אז יצאו גם שקוף ונשבר מבפנים :S

למעלה